26 Nisan 2024 Cuma

ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılaştıklarını belirten Aldal, Hedefimiz 17 yıldır devam eden hizmetleri daha da artırıp, köylerimizin tüm eksiklerini tamamlamaktır dedi.

18 MART 2019 PAZARTESİ 12:40
0
2456
0
AA aa
ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

‘Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız' düsturuyla yola çıktıklarının altını çizen AK Parti Genç İl Genel Meclis Üyesi Adayı Abdullah Aldal, sabahın ilk saatlerinden gece yarısına kadar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılaştıklarını belirten Aldal, “Hedefimiz 17 yıldır devam eden hizmetleri daha da artırıp, köylerimizin tüm eksiklerini tamamlamaktır” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Genç İl Genel Meclis Üyesi Adayı Abdull Aldal, seçim çalışmalarında vites yükseltti. Sabahın ilk ışıklarıyla beraber seçim çalışmasına başlayan ve gece geç saatlere kadar ‘Arı' gibi çalışan Aldal'ın bu çalışma azmi halkında takdirini kazanıyor.

 ‘HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK'

İl Genel Meclis Üyesi Adayları Mehmet Balcı ve Fehmi Yılmaz ile beraber köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ve AK Parti için destek istediklerini belirten Abdullah Aldal, “Memleket işi, gönül işi diyerek köylerimizi ziyaret etmeye başladık. Bizler Ak Parti olarak sadece seçim zamanları değil, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bugün onların gönüllerini, dualarını alabilmek için kapılarına gidiyoruz. Hedefimiz güçlü bir Meclis oluşturup, 17 yıldır devam eden hizmetleri daha da artırıp, köylerimizin tüm eksiklerini tamamlamaktır” ifadelerine yer verdi.

 “VATANDAŞIMIZ HER ŞEYİN FARKINDA VE VEFA BİLİYOR'

Gördükleri ilgiden memnun olduklarını dile getiren Aldal, “Bizim insanımız çok vefalıdır. Yapılan iyilikleri unutmuyor. AK Parti iktidarının 17 yıldır köylümüze verdiği destek ve teşviklerin farkındalar. Vatandaşlarımız, yaparsa yine AK Partinin yapacağını çok iyi biliyor. Bunun içinde İl Genel Meclisinde AK Partinin daha güçlü olması gerektiğinin farkındalar. Köyün ve köylünün halinden, derdinden anlayan bir kadroyla daha iyi nasıl oluruz, onun çabası içerisindeyiz” dedi.

 


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın