25 Nisan 2024 Perşembe

ARICILIK EĞİTİMİ VERİLECEK

Bingöl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, toplamda 72 saat sürecek olan Arıcılık Eğitimi Kursu'nun başlayacağını duyurdu.

02 MART 2020 PAZARTESİ 15:43
0
1331
0
AA aa
ARICILIK EĞİTİMİ VERİLECEK

Bingöl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Arıcılık Eğitimi Kurslarının başlayacağını duyurdu. Yapılan duyuruda şu bilgiler yer aldı:

“Arıcılık Kursu ile profesyonel arıcılığa ilk adımı atmış olacaksınız. Kursta Arıcılık yapılırken çevrenizden duyduğunuz belki de yanlış yaptığınız birçok şeyi akademik eğitmenlerimizden doğrusunun nasıl yapıldığını öğreneceksiniz. Eğitimler ve sağladığımız dokümanlar önceden arıcılık yapmamış kişileri arıcılık yapabilecek düzeye getirmekte olduğu gibi halen arıcılık yapanlarda önemli bilgiler kazandırmaktadır. Arıcılığı daha bilinçli yapma yeteneği kazanacağınız gibi ekonomik kayıplarında oluşmasını engelleyebileceksiniz.

Eğitime Kimler Katılabilir:

Arıcılık Eğitimi hakkında bilgi almak isteyen herkes katılabilir.

Eğitim Ücreti: 350 TL (Üniversitemiz öğrencilerine %15 indirim, Üniversitemiz personeli ve personel eş ve çocuklarına %10 indirim uygulanır.)”

Başvurunun 27 Şubat'ta başladığı bildirilen duyuruda, sürenin 27 Mart'ta sona ereceği ve kursun 30 Mart'ta başlayacağı belirtildi.

Kursla ilgili tüm detaylara Bingöl Üniversitesi “Duyurular” kısmından ulaşabilirsiniz.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın