26 Nisan 2024 Cuma

ATALAY; 'SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GELİYORUZ'

Millet ittifakı CHP Bingöl Milletvekili adayları Serdar Atalay ve İlhami Gelen, Genç İlçesi Servi ve Zikte bölgelerini ziyaret etti. Bölge halkının talep ve sorunlarını dinleyen adaylar, köy yollarının stabilize/asfalt yapılmaması ve çocuklarının taşımalı eğitimle ilçe okullarına göndermelerinden çok rahatsız olduklarını belirtti.

05 MAYIS 2023 CUMA 15:03
0
1379
0
AA aa
ATALAY; `SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GELİYORUZ`

Milletvekili adayı Serdar Atalay; milletvekili olması durumunda bölgede var olan tüm sorunları çok kısa bir zaman diliminde hizmetinize sunacağının sözünü verdi. 
Atalay; “Ben belediye başkanıyken önümüzdeki engellere rağmen 5 yılda 40 yıllık işlere imza attık. Biz siyaseti halka hizmet olarak görüyoruz. Sizlerden ricam sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyup işi ehline vermenizi ve iktidar değişikliğinde de Bingöl milletvekilsiz kalmaması için sizlerden destek istiyoruz. 20 yıldır ak parti'ye büyük oranda destek olduğunuzu biliyoruz ama gelinen noktada 20 yılınızı heba ettiklerini de biliyoruz” dedi. 

Daha sonra Zıkte bölgesini ziyaret eden Atalay ve Gelen; “Cumhuriyetin 2'inci yüzyılında köy okullarının ve sağlık ocaklarının olmaması bizleri derinden üzmüştür. Hayvancılık ve tarımın tekrardan canlanmasını, bölgede köylerinde tüm imkanlara sahip bir şekilde hayatlarını huzur içerisinde yaşaması için elimizden geleni yapacağız. Her köyün bir okula ihtiyacı vardır. Bölgede sağlık ocaklarının olmasının ne kadar ihtiyaç olduklarını da yerinde gördük. Doğanevler köyünde 1980'lerde doktorun olduğu, okullarının eğitime açık olduğunu köy halkından dinledik. İktidarımızda mağdur edilen bu ve diğer tüm bölgelere hak ettiği hizmetleri getireceğiz” diye konuştu.

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın