25 Nisan 2024 Perşembe

ATIL SINIF YENİDEN HAYAT BULDU

Çaytepe YBO'da atıl durumda bulunan sınıf, müzik öğretmeni Zehra Akdemir ve öğrencilerin ellerinden yeniden hayat buldu. Duvarlar öğrencinin hayal dünyasını genişletecek görsellerle zenginleştirildi, eski sıra ve masalar yenilendi.

31 ARALIK 2018 PAZARTESİ 12:53
2
2125
0
AA aa
ATIL SINIF YENİDEN HAYAT BULDU

Çaytepe Yatılı Bölge Okulu'nda (YBO) görevli müzik öğretmeni Zehra Akdemir, yaptığı örnek çalışmalarla takdir topluyor.

Atıl durumda bulunan sınıfı okul ve öğrencilerin istifadesine sunmak için harekete geçen Akdemir, öğrenciler ve teknik personel Rasim Öztürk'ün  desteğiyle sınıfı onarmaya başladı.

Sınıfın duvarları öğrencinin hayal dünyasını genişletecek görsellerle zenginleştirildi, eski sıra ve masalar kaldırılıp yerlerine yenileri getirildi. Öğrencilerin müzik dersi ile ilgili çalışmalarını sergilemeleri için çeşitli panolar asıldı. Yapılan onarımlar sonrası öğrencilerde milli ve manevi değerleri, duyguları hissettirecek, birçok yöreye ait  müzik figürleri duvarlara nakış edildi. Yapılan bu değişikliklerle öğrencilerimizin öğrenmeye yönelik motivasyonlarının artığı gözlendi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın