05 Şubat 2026 Perşembe

BAŞKAN DİRİK TEK İSTEĞİMİZ SABIR VE SAĞDUYU

Altyapısıyla üstyapısıyla Genç'i daha yaşanılabilir hale getirmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Dirik, Doğalgaz, Yağmursuyu Drenaj hattı ve Asbestli boruların değişimi nedeniyle yolların bozulduğunu ve yürütülen çalışmaların tamamlanması ile birlikte tüm yolların sıcak asfalt ve parke ile döşeneceğini ifade ederek vatandaşlardan sabır ve sağduyu beklediklerini ifade etti.

09 KASIM 2021 SALI 11:35
1
1479
0
AA aa
BAŞKAN DİRİK TEK İSTEĞİMİZ SABIR VE SAĞDUYU

Genç ilçesinin makûs kaderini değiştirmek için seferberlik ilan eden Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik ve ekibi yürüttüğü çalışmalarla ilçenin her köşesini şantiye alanına çevirdi. Bir yandan yürütülen projeler ile Genç'in güzelleşmesi ve hak ettiği hizmeti alması için çalışmalar yürütülürken, diğer yandan ise uzun yıllardır beklenen hizmetler olan Doğalgaz, Yağmursuyu Drenaj hattı ve Asbestli boruların değişimi için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. İlçede yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Dirik şu anda yutulan tozun hizmet tozu olduğunu ve Genç'i yeniden inşa etmek için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade etti.

"YUTULAN TOZ HİZMET TOZUDUR"

Şuanda Genç ilçesinin 50 yıllık geleceğini planladıklarını ve yutulan tozun ise hizmet tozu olduğunu ifade eden Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, vatandaşlardan sabır ve sağduyu beklediklerini ifade etti.

Başkan Dirik, “Şu anda en çok eleştiri aldığımız konulardan biri de yol konusudur. Vatandaşlarımızın eleştirisini haklı ve yerinde görüyorum ama şu an itibari ile yürüttüğümüz Doğalgaz, Yağmur Suyu Drenaj hattı, Asbestli boruların değişimi ve yeni depoların yapılması terfi merkezi işlemleri devam ediyor ve yol konusunda tam anlamıyla çalışma yürütemiyoruz. Sadece çok bozuk olan yollarımızı tamir ederek yürütülen hizmetlerin tamamlanmasını bekliyoruz. İnşallah Allah nasip ederse bu çalışmalar 2022'de bitecek ve yol konusunda büyük bir atılım gerçekleştirip 2022'nin sonuna doğru Genç ilçemizin tüm yollarını sıcak asfalt ve parke ile döşeyip Genç'i yeniden inşa etmiş olacağız” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.02.2026
17:45
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
7 Şubat'ta saat 13.30'da Genç Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.
04.02.2026
16:49
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Ocak ayında Bingöl'deki ihtiyaç sahibi aileler ile Filistin ve Suriye başta olmak üzere yurt dışında toplam 1 milyon 654 bin 311 TL tutarında ayni ve nakdi yardımda bulundu.
02.02.2026
10:28
GENÇ`TE OKUL YOLLARI VE BAHÇELER KAR`DAN TEMİZLENDİ
GENÇ'TE OKUL YOLLARI VE BAHÇELER KAR'DAN TEMİZLENDİ
Genç Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar yağışının ardından kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, vatandaşların günlük yaşamının aksamaması için ana arterler, mahalle yolları ve kamu alanlarında yoğun mesai harcıyor.
01.02.2026
16:02
MİLYONLAR DEĞİL, İNANANLAR KAZANDI
MİLYONLAR DEĞİL, İNANANLAR KAZANDI
Yokluğa, sahipsizliğe ve görmezden gelinmeye rağmen 13 kişiyle çıktığı Ardahanspor deplasmanından 1-0 galip dönen Yeni Genç Muratspor, paranın değil inancın kazandığını bir kez daha gösterdi.
01.02.2026
14:22
UYUŞTURCUYLA MÜCADELE 2 ŞÜPHELİ  TUTUKLANDI
UYUŞTURCUYLA MÜCADELE 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Bingöl'de narkotik ekiplerince yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
01.02.2026
14:04
CAMİYE GELİYORUM, NAMAZLA BÜYÜYORUM PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
CAMİYE GELİYORUM, NAMAZLA BÜYÜYORUM PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Program kapsamında camilerimizde dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim edildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın