28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKAN DİRİK'TEN 'KESİMHANE' MÜJDESİ

Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, İlçenin en elzem yatırımlarından biri olan Modern Kesimhane Projesinin DAP tarafından kabul edildiğini ve en kısa zamanda tamamlanarak hizmete sunulacağının müjdesini verdi.

19 OCAK 2024 CUMA 19:37
0
1663
0
AA aa
BAŞKAN DİRİK`TEN `KESİMHANE` MÜJDESİ

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana ekibiyle beraber halkın beklentilerini karşılayan hizmetlere imza atan Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, adaylık döneminde verdiği vaatlerin yanı sıra yaptığı projeler ile de ilçeye yeni hizmetler kazandırmak için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına devam ediyor. Başkan Dirik, son olarak besicilik yapan vatandaşların talebi üzerine Belediye olarak Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına (DAP) modern kesimhane projesi sundu. Yapılan girişimlerin ardından ise DAP idaresinden bugün müjdeli haber geldi ve kesimhane projesinin kabul edildiği ifade edildi. 

BAŞKAN DİRİK: "BESİCİLER VE KASAPLARIMIZA HAYIRLI OLSUN"

İlçede hayvancılığın geliştirilmesi ve vatandaşların daha sağlıklı koşullarda kesilen etlere ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla uzun zamandır üzerinde çalıştıkları modern kesimhane projesinin kabul edildiğini ve en kısa zamanda yapımına başlayacaklarını ifade eden Başkan Mehmet Zeki Dirik, " Seçim döneminde verdiğimiz vaatlerin dışında hazırladığımız projeler ile de ilçemize hizmet getirmeye devam ediyoruz. Besiciler ve kasaplarımızın çok uzun yıllar büyük sıkıntılar çektikleri  kesimhane projemizin kabul görmesi bizleri çok mutlu etti. İnşallah en kısa zamanda ihalesini gerçekleştirip yapımına başlayacağız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun insallah" diye konuştu.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın