19 Nisan 2024 Cuma

BAYLAZ, GÖNÜLLERE DOKUNDU!

Bingöl Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin(BİNYAR) iftar programında öğrenciler ile bir araya gelen hayırsever iş adamı Osman Baylaz, Ankara'da okuyan bütün öğrencilere maddi destek sunarak gönülleri fethetti.

22 NİSAN 2022 CUMA 13:50
2
1748
0
AA aa
BAYLAZ, GÖNÜLLERE DOKUNDU!

Ankara'da yaşayan Bingöllü vatandaşların bir ayaya gelip dayanışma, yardımlaşma ve birlik içinde olmalarını hedefleyen Bingöl Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin(BİNYAR), Ramazan Ayı için bir dizi faaliyet planladı. Ramazan ayında daha önce de öğrencilere yönelik iftar programı düzenleyen dernek, dün akşam bir program daha düzenledi. 
Dernek yönetimi Bingöllü İşadamı Osman Baylaz'ın katkıları ile Ankara'da eğitim gören Bingöllü öğrencileri iftar yemeğinde bir araya getirdi. 
İftar Programı Ankara Binyar Dernek binasında gerçekleşti ve iftara çok sayıda öğrenci ve dernek yönetimi katıldı. İşadamı Osman Baylaz da gece de öğrencileri yalnız bırakmadı. 
Baylaz, hem öğrencilere hem de yardıma ihtiyacı olan ailelere dağıtılmak üzere Ankara BİNYAR yönetimine 100 adet alışveriş kartı takdim etti. Ayrıca geceye katılan her bir öğrenciye de 500 TL bayram hediyesi verildi. 

BAYLAZ: GENÇLERİMİZ HEM BİNGÖL'ÜN HEM DE ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR.

Kendisine Ankara BİNYAR tarafından bugüne kadar verdiği desteklerden ötürü plaket takdim edilen Osman Baylaz, dernek yönetimine teşekkür etti ve şöyle dedi; Gençlerimiz bizim için çok kıymetli. Bizler de bu dönemlerden geçtik. Bir büyüğümüzün bize kıymet verip en ufak bir katkıda bulunması bazen bizlerle aynı sofrada dahi oturması bize hayat yolunda bir destek ve bir moral oldu. Biz de bu gece büyüklerimizden, özellikle de Rahmetli Babamız Haydar Baylaz'dan öğrendiğimiz şekilde, gençlerin yanında bulunduk. Onların saf ve temiz yürekleri ve geleceğe umut dolu bakışları bizlere de bir moral oldu. Umarım ileride bu gençlerimizin her biri iyi bir yere gelir. Gençlerimiz hem Bingölümüzün hem de ülkemizin geleceğidir. Böyle bir buluşmaya aracı oldukları için Ankara BİNYAR Yönetimine ve Başkan Yakup Zazaoğlu'na teşekkür ederim.  Bu vesile ile tüm İslam Aleminin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ederim.”

ANKARA BİNYAR ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEK

İftar sonrası konuşan Ankara BİNYAR Derneği Başkanı Yakup Zazaoğlu “Ramazan Ayı Rahmet ve Bereket ayıdır. Birlik ve beraberlik ayıdır. Bizler de dernek olarak birlik, beraberlik ve yardımlaşmayı şiar edindiğimiz için, elimizden geldiği kadarıyla burada okuyan Bingöllü Öğrencilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu akşam güzel bir iftar yemeğinde daha bir araya geldik. 
Bu akşam bize katkı sağlayan iş adamımız Sayın Osman Baylaz'a hem kendim hem de dernek yönetimim adına teşekkür ederim. Kendisi bu gece hem iftar yemeği ile hem de öğrenci ve ailelerimize sağladığı katkılarla hepimizi sevindirdi. Umarım yardımsever hemşehrilerimizin destekleri ile bu tür faaliyetlerimize , bundan sonra da devam ederiz. “ dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın