26 Nisan 2024 Cuma

BEN DEĞİL, 'BİZ' ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ

AK Parti Genç İlçe Başkanlığına getirilen Halil Kaya, Bizim siyasetteki anlayışımız Ben değil Biz anlayışıdır, bu suretle ilçe halkımızla iç içe olup her daim onlarla birlikte olacağız dedi.

03 HAZİRAN 2022 CUMA 16:16
3
1483
0
AA aa
BEN DEĞİL, `BİZ` ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ

AK Parti'nin çiçeği burnunda ki Başkanı Halil Kaya, mazbatasını alarak göreve başladı. Göreve başladığı andan itibaren çok sayıda vatandaşta Kaya'yı yeni görevi nedeniyle ziyaret ederek başarılı olması temennisiyle tebrik ediyor. 

"GÖREVİM VE SORUMLULUĞUMUN FARKINDAYIM" 

Adeta ziyaretçi akınına uğrayan ve üstlendiği görevin farkında olduklarını ifade eden Başkan Kaya, "Bizim hedefimiz 2002'den bugüne kadar AK Partimizde görev almış ilçe Başkanlarımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Başkanlarımız, Vekillerimiz, il Encümenlerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Mahalle Başkanlıklarımızda görev almış bütün dava arkadaşlarımız ile bir araya gelerek istişarelerde bulunup, tecrübelerinden faydalanmaktır. AK Parti kişilerin partisi değil, milletin partisi anlayışı ile hareket edeceğiz, bize yüklenen bu sorumluluk bilinciyle her kesimin kapısına gidecek, davamızı ve misyonumuzu ülkemizin bekası ve halkımızın refahı için durmadan ve yılmadan anlatacağız. Bizim siyasetteki anlayışımız "Ben" değil "biz" anlayışıdır, bu suretle ilçe halkımızla iç içe olup her daim onlarla birlikte olacağız, İstişare kültürünü benimsiyoruz, bu anlamda her kesimin fikir ve görüşlerini alacağız. Bu vesileyle AK Parti İlçe Teşkilatımızın İlçemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

"BAŞKANLIK SÜRECİNDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR" 

AK Parti Genç İlçe Başkanı olarak seçilmesinde ve halka hizmet etme serefine nail olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Kaya, "

Bana bu görevi tevdi eden Sayin Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir Bey'e, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanımız Sayın Dr.Cevdet Yılmaz'a, Milletvekilimiz Sayın Fevzi Berdibek'e, Genel Merkez Koordinatörümüz Metin Bulut'a, İl Başkanımız Haşim Sağlar'a, Bölge Koordinatörümüz Sayın Nurettin Doganay'a, il Belediye Başkanımız Sayın Erdal Arıkan ve Genç Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeki Dirik Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim bizleri vatandaşlarımıza ve partimize karşı mahcup etmesin"

Haber : Sinan ATAN 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın