28 Nisan 2024 Pazar

BİLİNÇSİZLİK HAD SAFHADA!

Genç ilçesinde, sorumsuz kişiler tarafından zamansız ve gelişigüzel olarak köşe başlarına ve direk diplerine bırakılan çöpler, görüntü kirliliğinin yanı sıra sağlık açısından da sıkıntı oluşturmaya devam ediyor.

16 ARALIK 2019 PAZARTESİ 11:57
0
2205
0
AA aa
BİLİNÇSİZLİK HAD SAFHADA!

Genç Belediyesi tarafından ilçenin birçok yerine konulan çöp kutularına rağmen bilinçsiz insanlar, etrafı bile bile kirletmeye devam ediyor. Bina etrafları, Bankaların ATM yanları ve daha birçok noktada çöp konteynırları olmasına rağmen çöpünü konteynıra atmak yerine bilinçsizce etrafa saçanların oluşturduğu çirkin görüntüler duyarlı vatandaşları da çileden çıkarmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından Genç Belediyesine seslenen vatandaşlar, bu tarz davranış bozukluğu yaşayanların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyor.

"EN ÇOKTA ÇEVREYİ KİRLETENLER ELEŞTİRİYOR"

Sosyal medya hesapları üzerinden çevreyi kirletenlere sitemde bulunan vatandaşlardan Orhan Sağlar, " Ne yazık ki gördüğümüz tabloda etrafı kirletenler en çok eleştiriyi yapıyorlar. Maalesef ilçemizin ana caddesinden tutunda mahalle aralarına kadar  çöp ve pislikten geçilmiyor. Belediyemizin temizlik konusunda eksiklikleri olabilir ama biz toplum olarak her şeyi belediyeden beklememiz lazım. Gelin hep beraber Genç ilçemiz için bir saat ekibine destek verin. Çarşı merkezi ve mahalle aralarında temizlik yapalım ve asla kirletilmesine müsaade etmeyelim" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın