28 Nisan 2024 Pazar

Bingöl'de 91 köy yolu kapandı, 4 ilçede okullar tatil edildi

Bingöl'de dün itibariyle etkili olan kar nedeniyle 91 köy yolu ulaşıma kapandı, dört ilçede de eğitime bir günlük ara verildi.

17 OCAK 2024 ÇARŞAMBA 12:44
0
800
0
AA aa
Bingöl`de 91 köy yolu kapandı, 4 ilçede okullar tatil edildi

Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğünün uyarısının ardından Bingöl genelinde kar yağışı etkili oldu. 3 ilçede okulların tatil kentte, köy yolları da ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün hizmet ağı içinde bulunan merkez 10, Adaklı 12, Genç 5, Karlıova 27, Kiğı 25, Yayladere 9 ve Yedisu ilçesinde 3 olmak üzere toplamda 91 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi ekipleri, yolların ulaşıma açılması için çalışmalara devam ediyor.

4 İLÇEDE EĞİTİME KAR MOLASI

Yoğun kar, tipi ve don nedeniyle dört ilçede eğitime bir günlük ara verildi. İlçe kaymakamlarınca yapılan duyuruda, Karlıova, Kiğı, Yayladere ve Yedisu ilçelerinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları dolayısıyla ilk ve orta dereceli okulların 17 Ocak Çarşamba günü itibariyle tatil edildiği bildirildi. Öte yandan hamile ve engelli kamu çalışanlarının da idari izinli oldukları kaydedildi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın