27 Kasım 2025 Perşembe

BİNGÖL'DE NARKOTİK OPERASYONU

Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda kenevir ve sunk bitkisi ekili tarlalar imha edildi.

21 TEMMUZ 2024 PAZAR 14:00
0
1177
0
AA aa
BİNGÖL`DE NARKOTİK OPERASYONU

Bingöl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri ekipleri, Narkotik Tespit ve Değerlendirme Planı kapsamında Genç ilçesi kırsalında bir operasyon düzenledi.

20 Temmuz 2024 günü icra edilen operasyonda, ekipler arazide yaptıkları arama çalışmaları sonucunda 827 kök kenevir bitkisi ve 1.316 kök skunk bitkisi ele geçirdi.

Valilikten yapılan açıklamada: “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri unsurlarınca Narkotik Tespit ve Değerlendirme Planı kapsamında 20.07.2024 günü Genç ilçesi kırsalında icra edilen faaliyet mericesinde; (827) kök kenevir bitkisi ve (1.316) kök skunk bitkisi ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanılmıştır” denildi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.11.2025
19:22
TAKSİCİLERİN SORUNLARI İÇİN TOPLANDILAR!
TAKSİCİLERİN SORUNLARI İÇİN TOPLANDILAR!
Korsan taşımacılık krizinin ardından Genç Belediyesi, Jandarma ve Emniyet birimleri ortak masada buluşarak taksici esnafının sorunlarına yönelik ortak çözüm sürecini başlattı.
26.11.2025
18:02
BİNGÖL`DE GIDA ZEHİRLENMESİ 120 ÖGRENCİ HASTANE`YE KALDIRILDI
BİNGÖL'DE GIDA ZEHİRLENMESİ 120 ÖGRENCİ HASTANE'YE KALDIRILDI
Valilik açıklamasında, sürecin hassasiyetle takip edildiği ve olayla ilgili adli ve idari tahkikatın başlatıldığı belirtildi.
25.11.2025
17:28
BAYRAKTAR`DAN ‘AŞKIN SAĞI SOLU ROMANI`
BAYRAKTAR'DAN 'AŞKIN SAĞI SOLU ROMANI'
Gazetecilikte geçen 27 yılın ardından edebiyat sahnesine adım atan Hakim Bayraktar, 1970'lerin Türkiye'sine uzanan 'Aşkın Sağı Solu' adlı romanıyla ülkenin yakın tarihine duygusal bir tanıklık sunuyor. Sevginin, ideolojilerin ötesinde birleştirici gücünü vurgulayan eser, Türkiye'deki normalleşme sürecine edebi bir armağan niteliğinde.
25.11.2025
15:14
GÜZEL`KADINLARIN YAŞAM  HAKKI TARTIŞILMAZDIR
GÜZEL'KADINLARIN YAŞAM HAKKI TARTIŞILMAZDIR
Kaymakam Muhammet GÜZEL başkanlığında, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu'nun 2025 yılı Yıl Sonu Toplantısı ile İlçe Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
25.11.2025
14:47
KAN DAVASI BARIŞLA SONLANDIRILDI!
KAN DAVASI BARIŞLA SONLANDIRILDI!
Malatya'da bir kişinin hayatını kaybetmesiyle başlayan kan davası, aylar süren gerginliğin ardından Genç'te devlet erkânı, kanaat önderleri ve iki ailenin geniş katılımıyla edilen yemin ve okunan dualar eşliğinde barışla son buldu.
24.11.2025
17:42
TAKSİCİLER KONTAK KAPATTI!
TAKSİCİLER KONTAK KAPATTI!
Genç ilçesinde faaliyet gösteren taksiciler, korsan taşımacılığın artmasına tepki olarak üç gün süreyle kontak kapatma eylemi başlattı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın