15 Ağustos 2026 Cumartesi

BİNGÖL'ÜN GELECEĞİNİ TAYİN EDECEĞİZ

AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Vahdettin Ağın, yetki verilmesi durumunda, kurumlar, STK'lar, gönüllü hareketler, gençlerimiz ve özellikle teşkilatlarımız ile birlikte hareket edip, Bingöl'ün geleceğini inşa edeceklerini söyledi.

18 MART 2023 CUMARTESİ 11:07
2
2535
0
AA aa
BİNGÖL`ÜN GELECEĞİNİ TAYİN EDECEĞİZ

Bingöl'ün tanınan ve sevilen genç iş insanlarından Vahdettin Ağın,  14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Bingöl'den Aday Adaylığı müracaatını yaptı. Başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar'a takdim eden Ağın, ortak paydalarla hareket ederek, kentin geleceğini tayin edeceklerini söyledi.
“BİNGÖL DEMOKRASİ VE HOŞGÖRÜNÜN KENTİDİR”
Bingöl'ü ‘demokrasi ve hoşgörünün kenti' olarak değerlendiren Ağın: “Bingöl, Âlimlerin ve gönül insanlarının kentidir. Coğrafi konumu ve değerleriyle önem arz eden bu şehirde aday adayı olmak benim için bir şereftir. Muhtar bile olamaz dedikleri, mazlumların devamlı olarak yanında duran İslam coğrafyasının lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kurmuş olduğu, Ak Parti'den aday adayı olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
“İSTİŞARE BİZİM ŞİARIMIZDIR”
Teşkilattan yetişen biri olarak İstişareyi şiar edindiğini kaydeden Ağın, danışarak paylaşarak birlikte hareket ederek, Bingöl'ün geleceğini tayin edeceklerini kaydetti.
Ağın, açıklamasında şu ifadeleri kaydetti: “Her şeyi ben bilirim kararları ben takdir ederim gibi tutumlar anlayışlar eski Türkiye'nin siyasi hastalıklarıdır. İstişare bizim şiarımızdır. Danışarak paylaşarak birlikte hareket ederek Bingöl'ün geleceğini tayin edeceğiz. Bu nedenle şeffaf katılımcı etkin bir takım çalışması yapacağız. Resmi kurumlar STK'lar ve gönüllü hareketlerle birlikte bir erdemler hareketi oluşturacağız. Milletin vekili sadece meclis vekili değildir. Milletine hizmet için her fırsatı değerlendiren de milletin vekilidir. Bu nedenle hizmet eden herkesi kucaklayan Bingöl'e katkı koyan herkesi gönüllü milletvekili bilen bir anlayışla hareket edeceğim. Bingöl'ün insan gücü sadece Bingöl de yaşayanlar değil, Türkiye ve dünyadaki her Bingöllünün envanterini tutarak onların birikimlerinden deneyimlerinden projelerinden ve her türlü katkılarından faydalanacağız.”
VAHDETTİN AĞIN KİMDİR?
02.02.1981'de Bingöl İli Genç İlçesi Çaytepe Köyü'nde doğdu. İlk ve ortaokulu Çaytepe'de, liseyi yatılı olarak Bingöl Lisesi'nde okudu.
2003 yılında Fırat Üniversitesi Teknik Programlar Bölümünü, 2006 yılında Fırat Üniversitesi İdari ve İktisadi Programlar Bölümünü, 2011 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 2019 yılında Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim dalında yüksek lisansını tamamladı.
Ağın, Evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABER: SİNAN ATAN

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.08.2026
10:23
VALİLİK AÇIKLAMASINDA  LOKAL İMALAT KUSURU OLDUGUNU BİLDİRDİ
VALİLİK AÇIKLAMASINDA LOKAL İMALAT KUSURU OLDUGUNU BİLDİRDİ
Genç ilçesindeki 16 derslikli İnönü Ortaokulu inşaatında ortaya çıkan beton görüntülerine ilişkin tartışmaların ardından Bingöl Valiliği açıklama yaptı. Valilik, beton dökümünün teknik şartnamelere uygun gerçekleştirildiğini, tespit edilen boşlukların ise lokal imalat kusuru olduğunu bildirdi.
10.08.2026
10:18
ARANAN 15 KİŞİ YAKALANDI
ARANAN 15 KİŞİ YAKALANDI
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 15 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi de yer aldı.
05.08.2026
18:21
4 AYLIK BEBEK UÇAK AMBULANS İLE  ANKARA`YA SEVK EDİLDİ
4 AYLIK BEBEK UÇAK AMBULANS İLE ANKARA'YA SEVK EDİLDİ
Bingöl Devlet Hastanesi'nde kalp yetmezliği ve metabolik hastalık şüphesiyle tedavi gören 4 aylık bebek, ileri tetkik ve tedavi amacıyla uçak ambulansla Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edildi
05.08.2026
18:14
DOĞADA ÖNCE ANTREMAN SONRA TEMİZLİK YAPTILAR
DOĞADA ÖNCE ANTREMAN SONRA TEMİZLİK YAPTILAR
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü MuayThai sporcuları, Alibir Köyü mevkiindeki doğa antrenmanının ardından çevredeki cam şişe ve atıkları toplayarak hem spor yaptılar hem de çevre temizliğiyle örnek bir farkındalık çalışmasına imza attılar.
05.08.2026
18:07
UMUT KERVANIN`DAN 1 MİLYON 333 BİN 144 TL DEGERİNDE YARDIM
UMUT KERVANIN'DAN 1 MİLYON 333 BİN 144 TL DEGERİNDE YARDIM
Bingöl Umut Kervanı Derneği, temmuz ayında ihtiyaç sahibi aileler ile Gazze ve yurt dışındaki yardım faaliyetleri kapsamında toplam 1 milyon 333 bin 144 TL değerinde ayni ve nakdi destek sağladı.
05.08.2026
18:01
BİNGÖL`DE NADİR GÖRÜLEN BAL PORSUĞU ÖLÜ BULUNDU
BİNGÖL'DE NADİR GÖRÜLEN BAL PORSUĞU ÖLÜ BULUNDU
Bingöl'ün Dallıtepe Köyü Göl Mezrası'nda ölü halde bulunan bal porsuğu, bölgedeki yaban hayatının karşı karşıya olduğu riskleri bir kez daha gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yıl aynı bölgede canlı olarak görüldüğü belirtilen hayvanın bu yıl ölü bulunması üzüntüyle karşılandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın