25 Nisan 2024 Perşembe

BİTSİN ARTIK BU ÇİLE

Genç'te trafiğe kayıtlı araç sayısı her geçen gün artış gösterirken, park sorunu nedeniyle trafik tıkanma noktasına geldi.

25 ARALIK 2018 SALI 13:55
0
1300
0
AA aa
BİTSİN ARTIK BU ÇİLE

Şehir merkezinde yaşanan trafik karmaşasının bir türlü çözülememesi, öte yandan artan araç sayısına karşın araç parkı yapılmaması, Genç'in en önemli sorunlarının başında geliyor.Genç'in en işlek caddesi olan Cumhuriyet caddesinde sürekli devriye gezen trafik ekiplerine rağmen, araç park etme ve trafik akışından dolayı caddeler adeta garaja dönüştü.

Trafik ekiplerinin bile zorlandığı bu durum karşısında vatandaşlar, duyarsız sürücülere tepki gösterdi. İlçe merkezindeki düzensiz trafik akışından dolayı hem vatandaşın hem de sürücülerin olumsuz etkilendiğine dikkat çeken vatandaşlar, Yetkililer tarafından da kesilen cezalara rağmen duyarsız sürücülerin trafik akışını aksattıklarını söylediler.  

HEM SÜRÜCÜLER HEM DE ESNAF OLUMSUZ ETKİLENİYOR 
Trafik karmaşası yayaları ve sürücüleri çileden çıkarırken, her geçen gün büyüyen sorunun çözümsüzlüğü tepkileri arttırıyor. İlçe merkezinde düzensiz araç parklarından dolayı yürünemez hale geldiğini dile getiren vatandaşlar, düzensiz trafik akışından dolayı hem vatandaşın hem de esnafların olumsuz etkilendiğini belirttiler.

TRAFİK EKİPLERİ GÜNDE ONLARCA CEZA KESİYOR

Her gün kesilen onlarca cezaya rağmen Genç'teki trafik çilesi bitmek bilmiyor. Trafik ekiplerinin bile yetişmekte zorlandığı duyarsız sürücüler Cumhuriyet Caddesi üzerinde trafiği durma noktasına getiriyor.



 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın