29 Nisan 2024 Pazartesi

BİTSİN ARTIK BU ÇİLE!

Genç İlçesi Bayırlı Köyü ve Binekli Köyü yolunun Günkondu mevkiinde her yıl yaşanan kaymalar, bu yıl da oldu. Aşağısı derin bir uçurum olan yolun yapılmasını talep eden köylüler, çektikleri yol çilesinin artık bitmesini istiyor.

02 HAZİRAN 2020 SALI 17:04
0
3309
0
AA aa
BİTSİN ARTIK BU ÇİLE!

Genç ilçesinin en kalabalık köylerinden biri olan Binekli ve Bayırlı gibi önemli 6 köy ve 8 mezranın bağlantı yolu olan güzergâhın hali içler acısı. Her yıl hem kış aylarında hem de yaz aylarında aynı çileyi yaşadıklarını ve yol sorunlarının artık çözüme kavuşturulmasını isteyen köylüler, Genç Kaymakamlığı ve İl Özel İdaresinin bu sorunu kökten çözüme kavuşturmasını istedi.

“YILLARDIR BU ÇİLEYİ ÇEKİYORUZ”

Herhangi bir ölümlü kaza yaşanmadan yolun onarılmasını isteyen köylüler, "Yetkililerden bir önce yolumuzun onarılmasını istiyoruz.  Bir an evvel gereğinin yapılması ve buraya kalıcı bir çözüm bulunması öncelikli talebimizdir. Bu yıl olan bir şey değil. Yıllardır biz bu çileyi çekiyoruz. Allah korusun birinin başına bir kaza gelse ne yapacaklar, bunun hesabını kim verecek? Burada birinin başına bir kaza gelmeden kalıcı çözüm istiyoruz. Bu durum tek burada yok, bölge genelinde var. Ayrıca bazı bölgelerden araba zor geçiyor. O kadar dar ki yük hayvanı dahi geçemiyor. Sayın Kaymakamımız ve Özel İdare Ekiplerinden yolumuzu yapmalarını talep ediyoruz. Her yıl genel bir temizlik yapsalar emin olun bu yol bugün bu halde olmayacaktı. Yetkililerimiz, bizim halimizi görsün lütfen" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın