02 Mayıs 2024 Perşembe

BİTSİN ARTIK BU ÇİLE!

Genç'in ortasından geçerek ilçeyi ikiye bölen demir yolu hemzemin geçidinde kimi zaman yaşanan trafik sıkışıklığı, sürücüleri çileden çıkartıyor.

14 ARALIK 2020 PAZARTESİ 14:34
0
2987
0
AA aa
BİTSİN ARTIK BU ÇİLE!

Ülkenin ulusal yolu olan D100 Karayolu ile uluslararası demiryolu ağının kesiştiği Genç ilçesinde oluşan trafik, sürücüleri çileden çıkartıyor.

Ülke genelinde trafik akışını rahatlatacak yüzlerce projelere imza atılırken, Karadeniz-GAP yolu olarak bilinen ve Genç ilçesinden de geçen D100 Karayolu'nda bulunan demiryolu hemzemin geçidinden dolayı oluşan tıkanıklıklara bir türlü çözüm üretilemiyor. Yıllarca sürücülere çile çektiren hemzemin geçitte yaşanan trafik yoğunluğu sürekli basın aracılığı ile gündeme getirilmesine rağmen herhangi bir çözüm üretilemedi.

‘ALT YA DA ÜST GEÇİT YAPILMALI'

Sürücülerin oldukça tepkisini çeken duruma karşı bir an evvel çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar: “İlçemizden ulusal yol ağından uluslararası demiryolu kesişecek şekilde geçmekte. Buda biz sürücülere çoğu zaman zor anlar yaşatmakta. Yıllarca yaşanan bu sorun sürekli ortadayken ve ülke genelinde trafik akışını rahatlatacak yüzlerce projelere imza atılırken, ilçemizdeki bu ulusal soruna bir çözüm üretilemedi. İlçemizde mevcut hemzemin geçitte araç geçişlerini sağlayacak bir alt ya da üst karayolu geçişi yapılması halinde bu sorun ortadan kalkmış olacak. Yetkililerden bir an evvel bu yönde bir çalışma yürütmelerini bekliyoruz” şeklinde talep ve beklentilerini dile getirdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın