25 Nisan 2024 Perşembe

BOL BOL KİTAP OKUYUN!

Yarı tatili münasebetiyle bir mesaj yayımlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, öğrencilere tatilde bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulundu.

19 OCAK 2019 CUMARTESİ 12:00
0
1463
0
AA aa
BOL BOL KİTAP OKUYUN!

 Yarıyıl tatili nedeniyle öğrencilere tavsiyelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Dinler, ‘'Sevgili Öğrencilerimiz; 2018-2019 öğretim yılının I. Dönemi 18 Ocak 2018 tarihi itibarıyla sona erdirmiş ve yarıyıl tatiline girmiş bulunmaktayız. Okulların açıldığı günden itibaren tempolu bir şekilde çalıştınız, çabaladınız; yenilenen programlarla Milli Eğitimi'nin hedeflerine varmaya gayret ettiniz. Çalışan, yorulan her insan gibi sizler de dinlenmeyi hak ettiniz. 03 Şubat Pazar günü akşamına kadar sürecek yarıyıl tatilinde önce sağlığınızı korumanızı, dinlenmenizi, ailelerinize birlikte zaman geçirmenizi ve özellikle bol bol kitap okuyup zayıf hissettiğiniz derslerinize çalışmanızı istiyorum.''dedi.

 Öğretmenlere de seslenen Dinler, ‘'Değerli öğretmen arkadaşlarımız; sizler de yoğun bir çalışma döneminin ardından oldukça yoruldunuz. Dinlenmeyi hak ettiniz. öğretim yılının II. Dönemini daha istekli, arzulu bir tempo ile sürdürmek için yarıyıl tatilini iyi değerlendirmenizi ve dinlenmiş olarak okullarınıza dönmenizi bekliyorum. ‘' ifadelerini kullandı.

 Anne ve babalara da seslenen Dinler,  anne ve babaların çocuklarını bir başkası ile kıyaslamaması uyarısında bulunarak, “Bir dönem boyunca çalışan, çabalayan, yorulan çocuklarımızın karneleri sizin arzu etmediğiniz şekilde bile olsa, onların bizlerin çocukları olduğunu asla unutmayalım. Her insanın belli bir öğrenme gücü ve kapasitesi olduğunu hatırımızdan çıkarmayalım. Hepimize, çocuklarımızın her şeyden önce sağlıklı, neşeli ve moralli olmaları lazımdır. Lütfen onları cesaretlendirecek davranışlar sergileyelim ve sürekli yanlarında olduğumuzu onlara hissettirelim. Karneler sadece onların değil, bizimde karnemizdir. 06 Şubat Pazartesi sabahı başlayacak olan öğretim yılının II. Döneminde sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dinlenmiş olarak tekrar buluşmak dileklerimle tüm öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza iyi tatiller diler; eğitime gönül veren herkese saygılar sunarım.' İfadelerine son verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın