29 Nisan 2024 Pazartesi

BU AYIP GENÇ'E YETER!

Bir zamanların esfane takımı Genç Muratspor'un ardından Dareyenispor, Genç YBO ve Sivanspor'da maddi imkansızlıklardan ve sahipsizlikten dolayı lige katılamayacak. İlçede futbol aktivitesinin kalmaması ise sporseverler tarafından bu ayıp bize yeter şeklinde yorumlandı.

14 EKİM 2019 PAZARTESİ 16:24
0
2229
0
AA aa
BU AYIP GENÇ`E YETER!

Genç ilçesinin siyaset arenasında güçlü bir konumda olması ve yüzlerce Gençli işadamının olmasına rağmen Genç ilçesinde sportif faaliyetlerin olmaması gençlerin birçok kötü bataklığa saplanmasına neden olurken, Sahipsizlik ve maddi imkansızlıklardan dolayı daha önceki yıllarda ilçemizi futbol arenasında temsil eden 4 kulüp birden lige katılamayacak.

4 futbol kulübünde mücadele eden ve aldıkları cüzi paralarla yaşamlarını idame ettiren futbolcular ise yaşanan sahipsizliğin kendilerini çok üzdüğünü ve bu ayıbın Genç'e yakışmadığını ifade ettiler. 

KAHVE KÖŞELERİNDE ÇÜRÜYELİM Mİ?

4 ayrı futbol kulübünde mücadele eden ve kulüplerin sahipsiz kalmasının ardından açıkta kaldıklarını belirten yüzlerce genç futbolcu, "Bizlerde ekmek paramız için futbolu seçen insanlarız. Koskoca ilçede kaymakamlık ve belediye dışında hiçbir kimse kulüplere destek olmuyor. 4 kulüpte maddi imkansızlıklardan dolayı kapanıyor ancak kamuoyunda büyük bir sessizlik var. Bizler futboldan ekmek parası kazanan insanlarız. Futbol kulüpleri kapanınca bizler ne olacağız kimse düşünmüyor. Kahve köşelerinde oturup hayatımızı karartmak istemiyoruz. En azından 1 veya 2 kulübe gereken destek verilsin ve ilçemizde futbol ölmesin" diye serzenişte bulundular. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın