27 Nisan 2024 Cumartesi

BU DAVRANŞ ALKIŞLANIR!

Eğitimci Bilal Salcı, gerçekleştirdiği yardım kampanyasıyla Genç ilçesine bağlı Elmagünü köyünde ikamet eden bir aileye temel ihtiyaç yardımı yerine bir inek aldı ve aileyi üretime teşvik ederek örnek bir davranışa imza attı.

06 OCAK 2020 PAZARTESİ 13:32
0
2351
0
AA aa
BU DAVRANŞ ALKIŞLANIR!

Genç ilçesinde farklı bir yardımlaşma kampanya başlatan eğitimci Bilal Salcı ve İbrahim Koç, yardımsever insanları örgütleyerek farklı bir yardım kampanyasına imza attı.

''Yaşamak için değil, yaşatmak için'' sloganıyla başlattıkları kampanya ile gönülleri bir araya getirmeyi başaran yardımseverler muhtaç bir aileye umut oldular.

Genç ilçesine bağlı Elmagünü köyünde ikamet eden bir aileye temel ihtiyaç yardımı yerine bir inek alarak, aileyi üretime teşvik etmek istediklerini aktaran Salcı, alınan ineğin kış boyunca beslenme ihtiyaçlarının da karşılanacağını aktardı.

Ailenin giyim veya beslenme ihtiyacını öncelemek yerine aileye ekmek kapısı açmanın daha anlamlı olduğunu söyleyen Salcı,  aileye kalıcı çözüm üretmenin daha insani bir görev olarak benimsediklerini söyledi.

YAŞAMAK İÇİN DEĞİL, YAŞATMAK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ

Topluma ve STK'lara seslenen Salcı, yaşamak için değil Yaşatmak için mücadele etmenin sağlıklı bir toplum gelişimi için daha doğru bir felsefe olarak gördüğünü söyledi.

Salcı; “Yaşatmak yönünde refleks geliştirmenin ve bunu uygulamanın daha olumlu sonuçlar oluşturacağı kanaatindeyiz. İneğin 3 aylık kış mevsimi boyunca barınma, beslenme ve diğer bakım ihtiyaçları başka bir yardımsever olan Yılmaz Salcı tarafından sağlanacak.  Ailenin ineğini ilkbaharda yavrusuyla birlikte teslim etmeyi umut ediyoruz. Üretim öneminin farkında olarak bu eylemi gerçekleştirdik” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın