25 Nisan 2024 Perşembe

BU RESMİ BİR SOYGUNDUR!

Genç Belediyesi tarafından özel şirketler aracılığıyla takılan su sayaçlarındaki pillerin kısa sürede tükenmesi nedeniyle sudan çok pil parası ödemelerini eleştiren Fuat Sayın adlı vatandaş, vatandaşlara Ödeme yaparsanız şayet, makbuz alınız. Kanıtınız olsun çağrısında bulundu.

10 ARALIK 2018 PAZARTESİ 13:17
2
1916
1
AA aa
BU RESMİ BİR SOYGUNDUR!

Genç ilçesinde özellikle yeni yapılara özel bir firma tarafından takılan su sayaçlarının arızalı olduğunu iddia eden Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Fuat Sayın, sorunun çözümü için muhatap bulamadıklarını ve Bingöl'de 20 TL'ye alınan pilin Genç ilçesinde aynı şirket tarafından 40 TL'ye satıldığını ifade ederek yetkililerin bu sorunu çözmelerini istedi.

Yaklaşık bir yıldır ikamet ettiği adrese taşındığını belirten Sayın, su sayacının birkaç defa arıza verdiğini ve sürekli olarak pil değişimi için ise 40 TL ücret tahsil edildiğini söyledi.

Sayın; “Yaklaşık 3 yıl önce müteahhit firma tarafından evimiz yapıldı. Binadaki neredeyse tamamının aynı sıkıntısı var. Normalde 5-7 yıl sürüyor piller. Ama bizimkisi iki üç ayda bir pilleri değiştiriliyor. 4-5 defa pilleri değiştirdik ve her defasında 40 lira ücret verdik ama fiş ya da makbuz veren olmadı.” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_14)
10 Aralık 2018 Pazartesi 13:36
Vatandaş her zaman haklı.
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın