28 Nisan 2024 Pazar

BU SORUN ÇÖZÜLSÜN ARTIK!

Akşam geç saatlerinde defin işi olduğunda karanlıkta sıkıntı yaşandığını belirten vatandaşlar, mezarlık alanında aydınlatmaların olması gerektiğini belirtip ilgili kurumların soruna çözüm getirmesini istediler.

16 ARALIK 2019 PAZARTESİ 11:43
0
2430
0
AA aa
BU SORUN ÇÖZÜLSÜN ARTIK!

Genç İlçesinde yaşanan ölümlerden bazısının defin işlerinin akşam geç saatlere kaldığını belirten vatandaşlar, defin işlerinin akşam geç saatlerde yapıldığında ışık sorunu yaşandığını belirttiler.

Mezarlık alanının aydınlatılması gerektiğini belirten vatandaşlar, “Ölümün ne zaman hangimizi bulacağını bilemeyiz. Ancak biz dahil olmak üzere en yakınlarımız da ölümü tadacaktır. Ölüm sonrası halkın uğraş verdiği bir alan da defin işidir. Akşam geç saatlerde yapılan defin işinde aydınlatmalar çok önemlidir. Mezarlıklarda aydınlatma olmadığından dolayı sıkıntılar yaşanmaktadır. Mezarlık alanına defin işlerinin yapıldığı zamanlarda bile açılıp kapatılması için de olsa aydınlatmaların belirli noktalara bırakılması gerektiğini düşünüyor ve zaruri olarak görüyoruz. İlgili kurum/kuruluşların bu zaruriyete cevap vermelerini istiyoruz” şeklinde taleplerini ilettiler.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın