29 Nisan 2024 Pazartesi

BUNUN ADI VANDALLIK!

Genç İçin Bir Saat Gönüllü Grubu tarafından sokak hayvanlarının beslenme ve su ihtiyacını karşılamak için hayırsever vatandaşların da desteğiyle yaptırdığı mamalıklar kimliği belirsiz Vandallar tarafından tahrip edildi.

02 MART 2020 PAZARTESİ 16:19
0
1558
0
AA aa
BUNUN ADI VANDALLIK!

Yakın zamanda Genç İçin Bir Saat Gönüllü Grubu tarafından sokak hayvanlarını beslemek için sosyal medyada kampanya başlatılmış ve hayırsever Gençlilerin desteğiyle 11 mamalık ilçenin muhtelif yerlerine bırakılmıştı. Mamalıklara mama doldurmak için belirli noktaları gezen grup üyeleri ise gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar. Hayvanların bile yapmayacağı bir şeyi yapan Vandallar mamalıkları kırarken sosyal medyada ise yaşananlara büyük tepki gösterildi.

“GRUP ÜYELERİNDEN SERT TEPKİ”

Yaşadıkları manzara karşında neye uğradıklarını şaşıran grup üyeleri ise sosyal medyadan yaşananlara isyan ederek, “Bu mamalıklara kim nasıl ve hangi amaçla zarar vermiş olabilir bunun cevabını bulmakta zorlanıyoruz. Bunu yapanları Allah'a havale etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden. İnşallah yaptığından pişman olur ve gelip yerine yeni mamalık yapar. Bu durum bizleri yürekten üzdü ve böylesi bir olayın bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın