Bingöllü iş insanı Serdar Turhan'ın anne ve babası adına yaptırdığı okulun açılışı ile Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi projelerinin yürütülmesi ve inşaat sürecini üstlenen İnşaat Mühendisi Burak Burulday'a, projeye sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür plaketi verildi.
Yürütülen çalışmalar kapsamında ekiplerle birlikte yoğun bir çalışma temposu sergilenerek proje planlanandan daha kısa sürede tamamlandı. Bu sayede öğrenciler ikinci döneme kendi okullarında başlama imkânı buldu.
Öğrenciler okullarına kavuştu
Projelerin kısa sürede tamamlanmasıyla öğrencilerin yeniden eğitim yuvalarına kavuşması, hem eğitim camiası hem de veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Plaketi Yılmaz ve Erdoğan takdim etti
Projeye sağladığı katkılar ve özverili çalışmaları dolayısıyla Burak Burulday'a teşekkür plaketi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile İlim Yayma Cemiyeti Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan tarafından verildi.
Öğrencilerin ikinci dönem eğitimlerine kendi okullarında başlamasının sürecin en anlamlı sonucu olduğu belirtilerek, projede emeği geçen herkese teşekkür edildi.
HABER:SİNAN ATAN