25 Nisan 2024 Perşembe

BUZ SARKITLARINA DİKKAT!

Genç ilçesinde etkili olan kar yağışından sonra ilçe merkezindeki bazı ev ve işyerlerinin çatılarında oluşan buz sarkıtları Belediye ekipleri tarafından temizlenirken mahallelerdeki çatılarda bulunan kar kütleleri tehlike saçmaya devam ediyor.

19 OCAK 2019 CUMARTESİ 12:04
0
1388
0
AA aa
BUZ SARKITLARINA DİKKAT!

Genç'te etkili olan kar yağışının ardından ilçe merkezinde başlayan dondurucu soğuklar nedeniyle ev, iş yeri ve resmi dairelerin çatılarında buz sarkıtları ve kar kütleleri oluştu.

Bazı işyerlerinin çatısından sarkan buz kütlelerini uzunluğu yere kadar uzanırken, bazı ev ve işyeri çatısında biriken kar kütleleri de çökme tehlikesi oluşturdu.

Belediye ekipleri ilçe merkezindeki kaldırımlarda yürüyen vatandaşların ve öğrencilerin, yüksek binaların saçaklarında oluşan buz sarkıtları kırdı. Vatandaşların sık uğradığı resmi kurumların çatısından sarkan ve tehlike arz eden buz kütleleri, itfaiye ekibi tarafından araç merdiveni yardımıyla kırıldı.

‘'MAHALELERDE TEHLİKE DEVAM EDİYOR''

Çarşı merkezinde bulunan binalardaki buz sarkıtları Belediye ekipleri tarafından temizlenirken, mahallelerde bulunan evlerin çatılarında ise buz sarkıtları halen durmakta ve bu durum vatandaşları tedirgin etmektedir.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın