29 Nisan 2024 Pazartesi

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Genç ilçesinde Köylülerin uzun yıllardır hasretle beklediği yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Köy yollarının sıcak asfaltla kaplanması vatandaşların takdirini topluyor.

30 EYLÜL 2020 ÇARŞAMBA 08:05
0
1667
0
AA aa
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Köylülerin uzun yıllardır hasretle beklediği yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.  Yıllardır bozuk yollardan dolayı büyük mağduriyetler yaşayan köylüler, Genç Kaymakamlığı ve İl Özel İdaresinin yürüttüğü çalışmalar ile asfalt yola kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) tarafından ihaleye çıkarılan grup köy yollarında 45 Kilometrelik yol ağının 8 kilometresinin sıcak asfaltla serilmesinin bu sezonda tamamlanacağı geriye kalan yolun ise önümüzde ki yıllarda da yapılacak çalışmalar ile devam edeceği ve tüm grup köy yollarının sıcak asfaltla serileceği öğrenildi.

“YETKİLİLER, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ”

Grup Köy yollarında yürütülen çalışmaları yerinde gören İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Ak Parti İlçe Başkanı Aydın Kalabalık ve beraberindekiler, Çanakçı köyünde yapımı devam eden bitümlü sıcak asfalt yapımı ve 1.kat asfalt sathi kaplama çalışmalar hakkında bilgi alarak ekiplere kolaylıklar diledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın