26 Nisan 2024 Cuma

CAMİİ ÖNÜNDE SAHUR YAPTILAR

Genç Merkez Camii cemaati, Kadir Gecesi'nde geleneksel hale getirilen sahur programının 5'incisini gerçekleştirdi.

28 NİSAN 2022 PERŞEMBE 02:33
0
1013
0
AA aa
CAMİİ ÖNÜNDE SAHUR YAPTILAR

Ramazan ayının 27. Günü olan Kadir Gecesi'nde camide ibadetle geçirmek isteyen ve mübarek gecenin feyzinden bereketlenmek için bir araya gelen yüzlerce vatandaş kurum amirlerinin de katılımı ile Sahur yaptı. 

Kaymakam, Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü ve kurum amirlerinin tamamının katılım sağladığı programda vatandaşlar hep birlikte dualar edip sahur yaptı. 

Programda kısa bir sohbet yapan İlçe Müftüsü Mahsum Hamzaoğlu, bu tarz etkinliklerin Müslümanları kaynaştırıp, birlik olmalarını sağladıklarını belirtti. Hamzaoğlu, “Öncelikle böyle bir organizasyonu yapan herkese teşekkür ederim. Hepimizin evinde sahurluk yiyeceklerimiz var ama bir arada olmak beraber yemek, ‘bir Müslüman'ın bir Müslüman'ın yüzüne bakması, tebessüm etmesi, gülümsemesi sadakadır' buyuruyor Peygamber efendimiz. Birlikte güç vardır. Ne diyor efendimiz; ‘Allah'ın kudreti cemaatle beraberdir' birlik yoksa güçte yoktur. Yine Cenabı Allah diyor ya; ‘İnsanlığa güzel bir çığır açan, o çığırdan geçen tüm insanlar için de sevap alır' inşallah bir çığır açmışsınız" şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın