02 Mayıs 2024 Perşembe

CANLARI PAHASINA ÇALIŞIYORLAR!

Genç İlçesinde Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan filyasyon ekipleri, pozitif vakaların temas ettiği kişileri tek tek bularak bilgilendiriyor. Korona virüsün yayılmasını engellemek için çalışan ekipler, gece gündüz demeden dedektif gibi çalışarak, salgınla savaşta önemli bir görev üstleniyor.

14 ARALIK 2020 PAZARTESİ 14:24
0
2090
0
AA aa
CANLARI PAHASINA ÇALIŞIYORLAR!

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki filyasyon ekipleri pandemiyle mücadeleye devam ediyor.

Ülke genelinde olduğu gibi Genç ilçesinde de Covid-19 pandemisi nedeniyle sahada önemli bir rol üstlenen filyasyon ekipleri, yoğun mesaisine devam ediyor.İl Sağlık Müdürlüğü koordinesindeki filyasyon ekipleri başta merkez olmak üzere en ücra yerleşim yerine kadar giderek vatandaşların sağlık taramasını gerçekleştiriyor.

İl Sağlık Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada; “ Salgınla mücademiz aralıksız sürüyor. Filyasyon ekiplerimiz, ilimizin en uzak köşelerinde yaşayan vatandaşlarımıza ulaşarak görevlerini yerine getiriyorlar. Bizler de sağlık çalışanlarımıza Maske Mesafe Hijyen kuralına uyarak destek olalım” denildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın