30 Mayıs 2026 Cumartesi

CESET DEĞİL, KOKAİN ÇIKTI

Genç ilçesinde vatandaşların bir evden ceset kokusu geliyor ihbarı ile harekete geçen polis ekipleri, kokain, toz esrar ve 100 adet motor parçası buldu.

08 AĞUSTOS 2022 PAZARTESİ 15:25
1
1967
0
AA aa
CESET DEĞİL, KOKAİN ÇIKTI

Geçtiğimiz ay Genç ilçesinde kulaktan kulağa dolaşan, ‘Bir evden ceset kokusu geliyor' iddiası, polisin yaptığı araştırma sonucu ortaya bam başka bir tablo çıkardı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kötü kokular geldiği ihbarı üzerine girdiği evde, kokain, toz esrar ve 100 adet motor parçası buldu. Konu ile ilgili yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “ İlçede bulunan bir adresten kötü kokular geldiği Ex şahıs olabileceğine yönelik olarak verilen ihbar değerlendirildiğinde, İkamet kapısının açık . Yerlerin ıslak olduğu, Yoğun esrar kokusunun geldiği, görülmüş, Nöbetçi cumhuriyet savcısına bilgi verilerek yapılan İkamet aramasında, 103 gram Taş kokain olabileceğini değerlendirdiğimiz uyuşturucu madde, 4 parça halinde Toplamda 2052 gram toz esrar maddesi ve 2916 gram gelen yaprak esrar maddesi ele geçirilmiştir. Ayrıca odada kutularında muhafaza edilen çalıntı olabileceği düşünülen yaklaşık 100 adet Motor bloğu,baskı balata amortisör muhafaza altına alınmıştır” denildi. 

Açıklamada ayrıca olayın zanlısı olarak belirtilen kişinin ise firarda olduğu ve araştırma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.05.2026
19:12
GENÇ`TE KÖYLERE 158 MİLYON TL`LİK DEV YATIRIM
GENÇ'TE KÖYLERE 158 MİLYON TL'LİK DEV YATIRIM
Genç ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2026 Yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.
21.05.2026
19:02
BİNGÖL`DE ORMAN YANGINLARI İLE İLGİLİ TOPLANTI YAPILDI
BİNGÖL'DE ORMAN YANGINLARI İLE İLGİLİ TOPLANTI YAPILDI
Bingöl'de Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyon Toplantısı, Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.
21.05.2026
18:35
GENÇ`TE KURBAN KESİM VE SATIŞ YERLERİ BELLİ OLDU
GENÇ'TE KURBAN KESİM VE SATIŞ YERLERİ BELLİ OLDU
Genç Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurban ibadetlerini düzenli, sağlıklı ve hijyenik koşullarda gerçekleştirebilmesi amacıyla belirlenen kurban satış ve kesim alanlarını duyurdu. Belirlenen alanlar dışında yapılacak satış ve kesimlere ilişkin yasal yaptırımlar konusunda da uyarıda bulunuldu.
21.05.2026
18:25
UYUŞTURUCU OPERSAYONU 1 KİŞİ TUTUKLANDI
UYUŞTURUCU OPERSAYONU 1 KİŞİ TUTUKLANDI
Bingöl'de narkotik ekiplerince yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. Operasyonlarda çeşitli miktarda esrar maddesi ele geçirildi.
21.05.2026
18:15
570 ÜRETİCİYE 330 BİN SEBZE FİDES DAĞITILDI
570 ÜRETİCİYE 330 BİN SEBZE FİDES DAĞITILDI
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın TAKE Projesi kapsamında Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibeli 330 bin sebze fidesi dağıtıldı. Projeyle 500 dekarlık alanda üretim yapılması hedefleniyor.
20.05.2026
21:55
ADALET YERİNİ BULDU: MURATSPOR LİGDE KALDI!
ADALET YERİNİ BULDU: MURATSPOR LİGDE KALDI!
Bölgesel Amatör Lig'de haftalardır kamuoyunun gündemini meşgul eden tartışmaların ardından Genç Muratspor cephesine sevindiren haber geldi. Sezon boyunca sahada büyük mücadele veren Muratspor, yürütülen hukuk süreci ve yapılan girişimlerin ardından ligde kalmayı başardı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın