03 Mayıs 2024 Cuma

CİĞERLERİMİZ YANDI!

Genç ilçesinde 4. gününe giren orman yangını devam ediyor. Şuana kadar 15 kilometrelik bir alanın küle döndüğü öğrenilirken, 2 yangın söndürme helikopterinin de havadan destek verdiği yangının yüzde 70 oranında kontrol altına alındığı öğrenildi.

28 HAZİRAN 2021 PAZARTESİ 15:53
0
1924
0
AA aa
CİĞERLERİMİZ YANDI!

Yangın, Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde 25 Haziran Cuma günü saat 13.00 sıralarında Güzeldere ve Dedebağı Köylerinde çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangına Bingöl ve Elazığ Orman İşletme kurumlarından toplamda 45 personel, 9 arazöz, 6 iş makinesiyle karadan müdahale edilirken, 2 yangın söndürme helikopteri ise havadan destek vererek yangını söndürme çalışmalarına destek veriyor.

4.gününe giren orman yangınında 15 kilometrelik bir alanın küle döndüğü ve çalışmaların yarın öğle saatlerine kadar tamamlanmasının ön görüldüğü bildirildi. Yangına görevli personel dışında jandarma, güvenlik korucuları ve yöre halkı da müdahale de bulunuyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın