09 Mayıs 2025 Cuma

ÇOCUKLAR İÇİN OYUN ALANI KURULDU

Genç Devlet hastanesinde çocuk polikliniğinin olduğu katta yaklaşık 20 metrekarelik alan, oyun odası haline dönüştürüldü. Hastaneye gelen çocuklar bir yandan tedavi olurken diğer yandan da doyasıya eğleniyor

29 ARALIK 2022 PERŞEMBE 13:11
0
1387
0
AA aa
ÇOCUKLAR İÇİN OYUN ALANI KURULDU

Genç Devlet hastanesi yetkilileri örnek bir çalışmaya imza attı. Devlet Hastanesi Çocuk polikliniğinin yatan hasta servisinin bulunduğu katta 20 metrekarelik bir oyun alanı oluşturuldu. Devlet Hastanesine gelen çocuklar bir yandan tedavi olurken diğer yandan ise gönüllerince eğleniyorlar.

Çocuk oyun alanından çocukların belirli saatlerde faydalandığını söyleyen Genç Devlet Hastanesi Müdürü Nurullah Devran, “Çocuk polikliniğinin bulunduğu katta 20 metrekarelik bir alan oluşturduk ve buraya çocuk oyun grupları yerleştirdik. Hastanede tedavisi devam eden çocuklar, kontrollü bir şekilde belirlenen saatlerde buradan faydalanıyor. Doktorların sakınca görmediği ve durumu müsait olan çocuklar tedavi öncesinde beklerken keyifli vakit geçirebilecekler. Hiçbir ücret ödemeden oluşturduğumuz, çocukların sosyalleşmesi için faydalı olduğunu düşündüğümüz çocuk oyun alanında çocuklar güzel vakitler geçirirken, buraya kesinlikle bulaşıcı hastalık taşıyan ve enfeksiyonlu çocuklar alınmıyor. Çocuklar burada tedavi görürken artık sıkılmıyor ve aileler de birazcık olsun çocukların sevinciyle rahatlıyor. Oyun alanımız personellerimiz tarafından sık sık dezenfekte ediliyor" diye konuştu.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
06.05.2025
18:44
BİNGÖL`ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
BİNGÖL'ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü, Bingöl'de 2025 yılının ilk 4 aylık döneminde meydana gelen trafik kazaları ile ilgili verileri açıkladı. Kazaların neden olduğu ölümler, kazaların en büyük nedeni ve kesilen cezaların miktarı haberimizde..
06.05.2025
18:38
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN  2 ZANLI YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 2 ZANLI YAKALANDI
jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın