20 Nisan 2024 Cumartesi

COŞKUN: 'GENÇLERİN NELER BAŞARACAĞINI HERKESE GÖSTERECEĞİZ

'Gençlik Buluşması'nda talep ve beklentileri dinleyen AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Furkan Ufuk Coşkun, Meclis'te gençlerin sesi olacağını vurguladı.

27 NİSAN 2023 PERŞEMBE 16:32
1
1564
0
AA aa
COŞKUN: `GENÇLERİN NELER BAŞARACAĞINI HERKESE GÖSTERECEĞİZ

14 Mayıs 2023 milletvekili 28. dönem genel seçimleri için çalışmaları kapsamında gençlerle yoğun bir mesai geçiren AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Furkan Ufuk Coşkun, Genç ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması'na katıldı.

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik ve teşkilat başkanlarının refakat ettiği buluşmada yaşamına dair bilgiler paylaşıp siyasetteki amaç ve hedeflerine değinen Coşkun, gençlerin beklentilerini dinleyip sorularını da yanıtladı.

Üniversite yılarından itibaren AK Parti saflarında mücadele verdiğini, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevine yükseldiğini ve bu mücadelenin neticesi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle Bingöl'de milletvekili adayı olduğunu aktaran Coşkun, gençlerin kendisine gösterdiği ilginin ayrı bir güç verdiğini ve onların bu kararlılığı ile geleceğe daha umutla baktığını söyledi.

“İSTİHDAM SORUNUNUN ÇÖZÜMÜNE ODAKLANACAĞIZ”

Bingöl'de 60 Binden fazla genç seçmen olduğuna ve gençlerin belirleyici rolüne dikkat çeken Coşkun; “Gençlerimizin sorunu istihdam. Yapılan yatırımlar sayesinde Rabbime şükürler olsun ki, bu sorun giderek azalıyor. Çünkü başta SÜTAŞ olmak üzere, tekstil fabrikaları, organize sanayide ardı ardına açılan işyerleri ve demir-çelik fabrikasının da kurulmasıyla istihdam sorunu belirli oranda düşecektir. Bizlerde burada genç kardeşlerimizi teşvik ederek yatırım konusunda cesaretlendirmeye çalışıyoruz. Çünkü AK Parti'nin seçim beyannamesinde gençlere yönelik çok büyük fırsatlar var. Bende genç kardeşlerimize bir kardeş, bir ağabey ve bir dost olmaya geldim” dedi. 

“GENÇLERLE TEK VÜCUT OLUP BAŞARACAĞIZ”

Bingöl gençliğinin yaşadığı sorunları kökten çözmek için var gücü ile çalışacağını ifade eden Coşkun, Meclis'te gençlerin sesi olacağını ve onların beklentileri üzerine çalışmalar gerçekleştireceğinin altını çizdi.

Spor kulüpleriyle, gençlik yapılanmalarıyla sıkı temasının olduğunu ve Meclis'e girmesi halinde bu alanlarda çok önemli adımlar atacağını dile getiren Coşkun; “Genç kardeşlerimizle sürekli bir iletişim ve istişare halinde olacağız. Onlardan aldığımız güçle onlar için daha etkin faaliyetlerde bulunacak, onların önündeki engelleri el birliğiyle kaldıracağız. Anlık çözümler değil yatırımlar noktasında bakanlıklar nezdinde girişimlerde bulunacağım ve Bingöl gençliğinin sorunlarını kökten çözmek için var gücümle çalışacağım. Bizim işimiz tamamen gençlik olacak. Tek vücut olacağız ve gençlerin neler başarabildiğini tüm herkese göstereceğiz” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.04.2024
14:10
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ
MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
18.04.2024
16:11
HEMŞEHRİMİZE TRT`DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
HEMŞEHRİMİZE TRT'DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi verildi.
17.04.2024
13:12
GENÇ`İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
GENÇ'İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
Türkiye Kano Federasyonu koordinesinde Diyarbakır ile Yozgat'tan birçok sporcu, Eğitim ve gelişim kampı için Genç'e geldi.
16.04.2024
16:18
SOFRALARDA `KENGER` ZAMANI
SOFRALARDA 'KENGER' ZAMANI
Genç dağlarının doğal lezzetlerinden olan kenger bitkisi, ilkbahar ile birlikte sofralarda yerini aldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın