29 Nisan 2024 Pazartesi

ÇOTLA CAFE DUALARLA AÇILDI

Genç ilçesinde kafe sektöründe hizmet verecek olan ÇotlaCafe dualarla açıldı

06 MART 2021 CUMARTESİ 13:02
3
1960
0
AA aa
ÇOTLA CAFE DUALARLA AÇILDI

Her geçen gün büyüyen Genç ilçesinde ihtiyaç duyulan işyerleri de müteşebbisler tarafından hizmete açılıyor. Cumhuriyet Mahallesi Sait Göker Caddesi üzerinde hizmet verecek olan ve ilçemiz müteşebbislerinden Hayrullah Başçık'ın girişimleriyle hizmete giren ÇotlaCafe'defastfood yiyecekler ve sıcak soğuk içecekler hizmete sunuluyor.

Yapılan duanın ardından ‘hayırlı ve bereketli işler' dilekleriyle açılış kurdelesi kesilen işletmeyi inceleyen davetliler, mekanın geniş, ferah ve iç dizayn bakımından oldukça güzel tasarlandığını belirttiler. Yapılan ikramların ardından lezzet bakımından da beğenilerini paylaşan davetliler, Genç'in ihtiyaç duyduğu yeni bir mekânın açılmasının sevindirici olduğunu vurgularlarken, işletmenin mahalleye de farklı bir atmosfer kazandırdığının altını çizdiler.

“LEZZET VE MEKÂN OLARAK İDDİALIYIZ”

Klasik mekân anlayışının dışına çıkarak hem dinlenilecek, hem de farklı lezzetler tadılabilecek bir mekân oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İşletme sahibi Hayrullah Başçık: “ Gerek iç dizayn, gerekse lezzet olarak iddialıyız. İlk gün olmasına rağmen oldukça yoğun bir taleple karşı karşıya kalmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İnşallah bu ilgi giderek artar. Hem Genç'in, hem de bulunduğumuz bölgenin böyle bir mekâna ihtiyacı vardı. Bu ihtiyacı giderdiğimize inanıyoruz. Bugün açılışa gelerek bizleri onure eden misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın