29 Haziran 2026 Pazartesi

CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Baysal, Bingöl şehit aileleri ve gazileri olarak dün olduğu gibi bugünde Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde de yine yanında olacağız. .

25 MART 2023 CUMARTESİ 19:02
1
1626
2
AA aa
CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

(BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ile olan görüşmesini eleştirerek, yazılı bir açıklamada bulundu. 
Baysal, açıklamasında şu sözlere yer verdi: 
“Aslında bugünün gelişi, dünden belliydi. Ne demişti terörist Selahattin Demirtaş 2012 yılında, terörist başı bebek katili Apo için ‘Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz', HDP Hakkâri Milletvekili Abdullah Zeydan ‘PKK sizi tükürüğüyle boğar tükürüğüyle' demişti. Sırtını PKK'ya YPG ye PYD'ye YPJ'ye dayayanlara ülkesini peşkeş çekme yarışına girdi Kılıçdaroğlu. PKK elebaşlarının ağzından çıkanların adeta aynısını söyler oldu. Özerlik verip, barış getirecekmiş, kucaklaşacakmış.  Sen anca terörist cenazelerine giden Sezgin Tanrıkulu ile kucaklaşırsın.  Siz Aziz Türk Milletini tükürükle boğamazsınız, biz sizi 40 yıldır verdiğimiz şehitlerin kanıyla boğarız. Kılıçdaroğlu'nun ya da Pervin Buldan'ın dediği gibi Kürt sorunu olsaydı Kürtler Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına basar mıydı? Ahmet Türk Kürtleri tehdit ediyor ve diyor ki, ‘Bugün Kürt halkına düşmanlık eden bu iktidara karşı eğer halen sessiz kalıyorsanız ona destek verenler Kürt halkına adeta düşmanlık ediyor. Bu büyük bir ahlaksızlık olur. Bunu açık bir şekilde dile getirmek istiyorum. Hiçbir Kürdün, bu iktidara oy verme desteklemek gibi bir hakkı yoktur. Evet, sonuçta yeni bir dünyanın yeni bir sistemin inşası için adeta önümüzde parlak bir dönem var' Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Kürt sorunu değil PKK sorunu vardır, ABD'nin maşası olan muhalefet vardır, PKK terör örgütünün sözcülüğünü yapan muhalefet vardır. Muhalefetin safı belli olmuştur. Tarafını terör ve terör sevicilerden yana kullanmışlardır. Bugün görülüyor ki, HDP'nin arka bahçesi olan PKK, Atatürk'ün partisi dedikleri CHP tarafından yönlendiriliyor. PKK sevicilerin çocukları yurtdışında partiler, eğlenceler düzenlerken benim annelerim PKK tarafında dağa kaçırılan çocuklarını, HDP den istiyordu, artık CHP den de istiyor. 6+1'e verilecek oyun bir manası da bebek katiline özgürlüktür!  Ey Türk milleti, cennet vatanımız üzerinde oynanan oyunların büyüklüğünü görün. Bingöl şehit aileleri ve gazileri olarak dün olduğu gibi bugünde Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındadır. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde de yine yanında olacaktır.”

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_130)
25 Mart 2023 Cumartesi 20:37
Keşke dernek siyasetten uzak dursaydı.
Beğendim (1) Beğenmedim (0)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_129)
25 Mart 2023 Cumartesi 20:36
Bishak siyaset üstü bir dernektir.
Beğendim (1) Beğenmedim (0)Cevapla
25.06.2026
18:56
BÖBREK ALINMADAN KANSER AMELYATI YAPILDI
BÖBREK ALINMADAN KANSER AMELYATI YAPILDI
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
25.06.2026
18:46
FİNALDE BİNGÖL`Ü TEMSİL EDECEK
FİNALDE BİNGÖL'Ü TEMSİL EDECEK
Bingöl Müftülüğü Selahattin Eyyubi Hafızlık Proje Okulu Kur'an Kursu Öğreticisi Ali Yalçın, 'Hafızlık Yarışması' bölge finalinde birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
25.06.2026
18:41
MİNİK YÜREKLERDEN EFRAYİM BEBEĞE UMUT
MİNİK YÜREKLERDEN EFRAYİM BEBEĞE UMUT
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
23.06.2026
19:08
İŞKUR BİNGÖL ÜNİVERSİTESİNE 50 KİŞİ ALINACAK
İŞKUR BİNGÖL ÜNİVERSİTESİNE 50 KİŞİ ALINACAK
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
22.06.2026
12:40
SON BİR HAFTADA 37 ŞÜPHELİ YAKALANDI
SON BİR HAFTADA 37 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Bingöl'de polis ekiplerince son bir haftada düzenlenen asayiş, narkotik ve kaçakçılık operasyonlarında 37 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sı tutuklanırken, 5 kişiye idari para cezası uygulandı.
22.06.2026
12:26
JANDARMA`DAN DEV OPERASYON 15 BİN 831 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ
JANDARMA'DAN DEV OPERASYON 15 BİN 831 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ
15 Bin 831 kök kenevir ele geçirildi
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın