10 Mayıs 2025 Cumartesi

CUMHURİYET'İN 95. YILI KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Genç'te de düzenlenen etkinlikler ile kutlandı

29 EKİM 2018 PAZARTESİ 12:51
0
1807
0
AA aa
CUMHURİYET`İN 95. YILI KUTLANDI

95 yıl önce 29 Ekim'de ilan edilen Cumhuriyet Bayramı, Genç'te düzenlenen çeşitli törenlerle kutlandı.

Tören, Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunumu ile başlarken, Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural tarafından Cumhuriyetin 95. Yılı münasebetiyle Kaymakamlık makamında kurum amirleri ile vatandaşların tebriklerini kabul etmesi ile devam etti.

Genç Şehir Stadyumunda düzenlenen törene ise Genç Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, Genç Belediye Başkanı Vekili Orhan Artar, Genç İlçe Emniyet Müdürü Şenol Toklu, Genç İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler ile birçok kurum amiri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende öğrenciler tarafından hazırlanan şiir okuma, halay ve spor oyunları katılımcıların izlenimine sundu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2025
19:00
UYUŞTURUCU OPERASYONU
UYUŞTURUCU OPERASYONU
Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
18:50
HÜDAPAR`DAN ENGELLİLER HAFTASI`NA SESİZ AMA DERİN BİR DOKUNUŞ
HÜDAPAR'DAN ENGELLİLER HAFTASI'NA SESİZ AMA DERİN BİR DOKUNUŞ
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın