25 Nisan 2024 Perşembe

DEV PROJEDE GERİ SAYIM!

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in girişimleri sonucu yapımına başlanan 55 Bin metrekarelik Genç Millet Bahçesi tamamlandı. Devir tesliminin ardından resmi açılışın yakın zamanda yapılacağı öğrenildi.

12 MAYIS 2023 CUMA 20:18
3
1878
0
AA aa
DEV PROJEDE GERİ SAYIM!

Geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan ve Genç'in cazibe merkezi haline geleceği öngörülen Genç Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor. İçerisinde yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, spor alanları, amfi, oyun alanları, otopark alanları, bitkisel peyzaj alanları, ve nikâh salonu bulunan Genç Millet Bahçesi'nde birde millet kıraathanesinin bulunuyor. TOKİ tarafından kesin kabul yapıldıktan sonra Genç Belediyesine devir edilecek olan Millet Bahçesinin resmi açılışının ise çok yakın zamanda yapılacağı öğrenildi.

DİRİK: “İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Göreve geldikleri günden bu yana çok büyük projelere imza attıklarını ve hepsini de çalışma azimleri ile tamamladıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, “Millet Bahçemiz tamamlandı. TOKİ tarafından kesin kabul yapıldıktan sonra belediyemize devir işlemleri tamamlanıp inşallah önümüzdeki haftalarda milletimizin hizmetine açacağız. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Plan Bütçe ve Komisyon Başkanı Bingöl Milletvekilimiz Cevdet Yılmaz ve Bingöl Milletvekilimiz Feyzi Berdibek olmak üzere emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim daha güzel eserleri de ilçemize yapmayı nasip etsin” diye konuştu.

“CAZİBE MERKEZİ OLACAK”

Millet Bahçesinin Genç ilçesi kadar Bingöl'e de hitap eden bir cazibe alanı olacağını ifade eden Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik: “Millet bahçesinde yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, spor alanları, amfi, oyun alanları, otopark alanları, bitkisel peyzaj alanları ve millet kıraathaneleri bulunacak. Vatandaşlarımız burada dinlendirici bir ortama kavuşacağı gibi millet kıraathanesi sayesinde özellikle gençlerimizin verimli vakit geçirebilecekleri, ders çalışıp kitap okuyabileceği, internetten ve ikramlardan ücretsiz yararlanabilecekleri, fikir alışverişinde bulunarak sosyalleşebilecekleri ortam sağlanacak. Bu parkımız Genç ilçemiz kadar Bingöl'e de hitap eden bir cazibe alanı olarak hizmet verecek” şeklinde konuştu.

HABER: SİNAN ATAN 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın