27 Nisan 2024 Cumartesi

DÄ°RÄ°K: HEDEF 2023

Altyapısı önemli ölçüde tamamlanan ve yol çalışmalarıyla şantiyeye dönen ilçede hedef, sorunsuz bir Genç inşa etmek. Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik Hedefimiz 2023 sonuna kadar altyapı üstyapı ve yol sorunlarını tümüyle çözmek. Allah'ın izniyle bunu başaracağız dedi.

03 EKÄ°M 2022 PAZARTESÄ° 16:12
0
1054
0
AA aa
DÄ°RÄ°K: HEDEF 2023

Genç ilçesinin kronikleÅŸen sorunlarından biri olan altyapı geçtiÄŸimiz aylarda tamamen çözüme kavuÅŸurken, Belediye olarak baÅŸlatılan üstyapı çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Sorunların tamamen ortadan kalktığı bir Genç inÅŸa etmek ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade eden BaÅŸkan Dirik, “Hedefimiz 2023 sonuna kadar altyapı, üstyapı ve yol sorunlarını tümüyle çözmek. Allah'ın izniyle bunu baÅŸaracağız”

GENÇ, ÅžANTÄ°YE ALANINA DÖNDÜ

Çalışmaların aralıksız yürütüldüÄŸü ve BaÅŸkan Dirik'in de sürekli yakından takip ettiÄŸi üstyapı çalışmalarında hedefin 2023 yılının Eylül ayına kadar tamamen bitirilmesi. 192 Bin metrekare kilitli parke taşın mahalle aralarında döÅŸenme iÅŸlemleri devam ederken, 3,5 kilometrelik bütümlü sıcak asfalt çalışmaları da baÅŸlatıldı. Her mahallede hummalı bir çalışma yürütülürken vatandaÅŸlardan istenilen tek ÅŸey ise çalışmalarda verilen rahatsızlığa biraz daha sabırlı olmaları.

SORUNSUZ BÄ°R GENÇ Ä°NÅžA ETMEK Ä°STÄ°YORUZ

Åžu anda Genç ilçesinin geleceÄŸini planladıklarını ve vatandaÅŸlardan çalışmalardan dolayı biraz daha sabır ve saÄŸduyu beklediklerini ifade eden Genç Belediye BaÅŸkanı Mehmet Zeki Dirik, “Altyapı çalışmalarımızı tamamladık ve üstyapı çalışmaları hummalı bir ÅŸekilde yürütüyoruz. Åžu anda 4 ayrı ekiple bir yandan kilitli parke bir yandan ise sıcak asfalt iÅŸini beraber yürütüyoruz. VatandaÅŸlarımızın en büyük isteÄŸi olan yol sorununu bu 2023 yılının Eylül-Ekim ayı sonlarında inÅŸallah bitirmiÅŸ olacağız. Toplamda ilçe genelinde mahalle aralarında 23 kilometre kilitli parke kaplaması ana arterlerde ise 3-5 kilometre sıcak asfalt çalışması yapacağız. Allah izin verirse Genç'i yeniden inÅŸa etmiÅŸ olacağız ve ilçemizde yol sorunu diye bir sorun kalmayacaktır” diye konuÅŸtu.

haber:sinan atan

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.04.2024
18:23
MURATSPOR`DA TEK HEDEF GALÄ°BÄ°YET
MURATSPOR'DA TEK HEDEF GALÄ°BÄ°YET
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yeni Genç Muratspor, sezonun 24.haftasında Kayseri ekibi Develigücüspor'a konuk olacak. Ligi 3.sırada tamamlamak isteyen temsilcimizde tek hedef deplasmandan galibiyetle dönmek.
24.04.2024
21:46
ÅžEHÄ°T `KALAN` KABRÄ° BAÅžINDA ANILDI
ÅžEHÄ°T 'KALAN' KABRÄ° BAÅžINDA ANILDI
Genç ilçesinde 2012 yılında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Ali Kalan, Servi Köyünde ki mezarı başında dualarla anıldı.
24.04.2024
13:06
BİRLİK ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
BİRLİK ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
Genç ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı 2024 yılı birlik encümen seçimi yapıldı.
23.04.2024
19:33
ENCÜMENLER`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
ENCÜMENLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Genç Belediyesi yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının ardından örnek bir davranış sergileyen HÜDA PAR Belediye Meclis üyeleri, aldıkları toplantı ücretlerini Gazze'ye bağışladı.
23.04.2024
12:38
23 NÄ°SAN COÅžKUYLA KUTLANDI
23 NÄ°SAN COÅžKUYLA KUTLANDI
Genç ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılı coşkuyla kutlandı.
22.04.2024
20:10
HUSUMET `GÜZEL` SONUÇLANDI
HUSUMET 'GÜZEL' SONUÇLANDI
Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, ilçe kaymakamı Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın