27 Nisan 2024 Cumartesi

'DİRİK' SEVGİSİ ALANA SIĞMADI

AK Parti Genç Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeki Dirik'in Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış mitingi coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Mitingde konuşan Başkan Dirik, 'Belediyenin kasasında 7 Milyon TL şahsi hesabımda ise sadece 22 Bin TL var. Bunun dışında param varsa bana zehir zıkkım olsun. Çocuklarımın varsa bana zehir zıkkım olsun. Tek amacım; halkımıza hizmet etmek ve dua almaktır'

07 MART 2024 PERŞEMBE 16:22
7
1356
0
AA aa
`DİRİK` SEVGİSİ ALANA SIĞMADI

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kalırken, seçimin favori partilerinden olan Genç AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, ilçe halkının yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. İlçe en kalabalık günlerinden birini yaşarken, binlerce Gençli açılışa katılarak Başkan Adayı Mehmet Zeki Dirik'e tam destek verdi.

AK Parti Genç İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, 22. Dönem Bingöl Milletvekili Abdurrahman Anık, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, MHP Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran, Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, Genç Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeki Dirik, AK Parti İlçe Başkanı Halil Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Belediye Meclis Üyeleri Adayları ve binlerce vatandaş katıldı.

"BELEDİYENİN KASASINDA 7 MİLYON TL, ŞAHSİ HESABIMDA İSE 22 BİN TL VAR"

AK Parti İlçe Başkanı Halil Kaya'nın selamlama konuşmasının ardından konuşan Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Şu anda Doğu ve Güneydoğuda ben iddia ediyorum Milletvekillerimde burada bir araştırsınlar. Mali yapısı en iyi olan Genç Belediyesidir. Hiçbir kuruma borcu yoktur. Vergi borcu yoktur. SSK yoktur. Elektrik borcu yoktur. Bir şey daha söyleyeyim. Bakın bugün itibariyle söylüyorum belediyemizin kasasında da 7 Milyon TL para vardır. Bunun yanı sıra bugün itibari ile mal varlığımı da açıklamak istiyorum şahsi hesabımda 22 Bin TL'den başka hiç bir şeyim yoktur. Sadece Bingöl merkezde bir evim var. Genç'te ise kirada oturuyorum. Bunun dışında param varsa bana zehir zıkkım olsun. Çocuklarımın varsa bana zehir zıkkım olsun. Tek amacım; halkımıza hizmet etmek ve dua almaktır'

"ZORLUKLARA RAĞMEN 5 YILDA GENÇ'İ YAŞANABİLİR BİR İLÇE HALİNE GETİRDİK"

Göreve geldiği 2019 yılından itibaren yaşanan pandemi, ülke savaşları ve ekonomik zorluklara rağmen hizmet aşkından vazgeçmediklerini ve 2019 yılında verdiği söz verdiği 22 projenin yüzde 85'ini tamamlama şerefine nail olduklarını ve ilçeyi yaşanabilir seviyeye taşıdıklarını ifade eden Başkan Dirik, "Biliyorsunuz zor bir dönemden geçtik. Bir pandemi yaşadık 2 yıl boyunca. Akabinde savaşlar çıktı. Bütün bu olumsuzluklara rağmen ilçemizde bazı hizmetleri yaptık. Ama duyuyorum ki AK Parti ne yapmış diyorlar? Ben hafızaların tazelenmesi açısından fazla detaya girmeden bu dönem içerisinde AK Parti'nin yapmış olduğu özellikle yerel hizmetleri satır başları halinde sizlerin bilgilerine sunmak istiyorum, Doğalgaz Yatırımı, Genç Millet Bahçesi, Kent Meydanı, Genç Tekstilkent, Sıcak Asfalt Yol Yapım Çalışmaları, Kilit Parke Yol Yapım Çalışmaları , 4 Adet Semt Sahası Projesi, Yağmur Suyu Drenaj Hattı Çalışmaları, İçme Suyu Yenileme Çalışmaları, Led Aydınlatma Çalışmaları (Bingöl Yolu, Diyarbakır Yolu, Stadyum Caddesi), Minibüs Garajı, Çevre Temizlik Projeleri, Ödüllü Sıfır Atık Ve Robotik Kodlama  , Mezarlık Alanları Düzenleme Çalışmaları, Çocuk Parkı Ve Oyun Grubu Çalışmaları, Akıllı Durak Ve Taksi Durağı Çalışmaları, Yeşildere Mahallesi Yatırımları, Sosyal-Kültürel Ve Sportif Faaliyetler, Peyzaj Çalışmaları, Dere Islahı Çalışmaları, İmar Yolu Çalışmaları, Kanalizasyon Hattı Çalışmaları, Güneş Enerjisi (Ges) Projesi, Ohal Konutlarının Tapu Sorunu, Genç Trafo Merkezi, Sebeterias Kalesi Çalışmaları, İlçemizin Tanıtım Çalışmaları, Arama Kurtarma Aracı Projesi, Araç Filosu Yenileme Çalışmaları, Sokak İyileştirme Çalışmaları ve Taş Duvar Yapım Çalışmaları bizim dönemimizde yapıldı. Bu hizmetlerin yanı sıra seçildiğimiz takdirde daha fazla hizmetleri ilçemize kazandıracağız inşallah" şeklinde konuştu.

"GELECEK 5 YILDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALARLA GENÇ'İ HİZMETE DOYURACAĞIZ"

Hizmetlere ara vermeden devam edeceklerini ifade eden Başkan Dirik, Kentsel Dönüşüm Çalışmaları, Cumhuriyet Caddesinin Asfatlanması, Mücavir Alan Çalışmaları, Meslek Edindirme Kursları, Murat Nehri Rekreasyon Projesi, Çarşı Boyu Dekoratif Aydınlatma, Genç Belediyesi Sosyal Tesis Projesi, 2 Adet Kreş Projesi, Sokak İyileştirme Çalışmaları (Merkez Cami Vb.), Afa Parkı Yenileme Projesi, 3 Adet Çoçuk Parkı Projesi, Estetik Tandır Projesi, Genç Belediyesi Bilim Merkezi Projesi, Yeni İmar Yolları, Kent Meydanında Bulunan Yapının Yenilenmesi Ve Kadınların Kullanımına Sunulması Çalışmaları, Pazar Alanı Projesi, İlçemizin Tanıtılması Çalışmaları, Marangoz Ve Odun Satıcıları Sitesi Projesi, İlçe Boyu Peyzaj Çalışmaları, İstihdam Projeleri, Metruk Yapılalarla Mücadele Çalışmaları ve Sportif Ve Kültrel Faaliyetler ile ilçemizi hizmete doyuracağız inşallah" dedi.

KORKUTATA: "YAPILAN HİZMETLER SAYILAMAYACAK KADAR FAZLA"

SKM açılışında Başkan Dirik'ten sonra söz alan Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, "Bingöl'de AK Parti döneminde yapılan hizmetler gerçekten sayılamayacak kadar fazla. Bakın Mehmet Zeki Dirik başkanımızın ilçeye yaptığı ve kazandırdığı eserler ortadadır. Cumhur ittifakımızla beraber eser kazandırmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler de Ankara'da iki Milletvekili olarak ve Cumhurbaşkanı yardımcımızla beraber daha güçlü bir şekilde millete ve gencimize hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olur. Kardeşliğimiz devamlı daim olur" diye konuştu.

BERDİBEK: "GENÇ BENİM SEVDAMDIR"

Coşkulu kalabalığa seslenen ve Genç ilçesinin kendisi için bir sevda olduğunu ifade eden AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, "Genç ilçesine yaptığı güzel hizmetlerden ötürü çalışkan başkanımızı tebrik ediyor ve yeni dönemde de başarılar diliyorum. AK Parti döneminde ve kendi dönemlerimde hizmet noktasında Genç'e sürekli pozitif ayrımcılık yaptık. Yapılan hizmetleri saymaya gerek yok. Yakın zamanda Servi'de 850 Milyon Dolar yatırımla kurulacak olan maden tesisinde yüzlerce gencimiz istihdam edilecek ve Genç ilçemiz göç veren değil göç alan bir ilçe olacak.  Allah'ın izniyle bizlerde başkanımızın arkasında duracağız ve ilçeye hizmet gelmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız" ifadelerini kullandı.

HABER: SİNAN ATAN 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın