03 Mayıs 2024 Cuma

DİRİK'İN AZMİ TAKDİR TOPLUYOR!

Kabul gören projeleriyle Genç İlçesi'ne önemli hizmetler kazandırma çabasını her geçen gün daha da arttıran Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in sahada aktif yer alması da kamuoyunda takdir toplamaya devam ediyor.

19 NİSAN 2020 PAZAR 16:08
0
3430
0
AA aa
DİRİK`İN AZMİ TAKDİR TOPLUYOR!

Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana hazırladığı projelerin yanı sıra ilçenin daha estetik bir görünüme kavuşması için şantiye şefi gibi sahada çalışmaları yerinde takip eden Başkan Dirik, Genç halkının da takdirini toplamaya devam ediyor.

"YENİ YEŞİL ALANLAR OLUŞTURULUYOR"

Genç Belediyesi ekipleri, Yenişehir Mahallesinde çevre kirliliğinin önüne geçmek ve daha fazla yeşil alan oluşturulması için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in talimatıyla Genç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler de çevre kirliliğini engellemek ve yeşil alanlar oluşturmak amacıyla Cumhuriyet ve Yenişehir Mahallelerinde moloz kaldırma, temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

"SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ YETER Kİ SİZ EVDE KALIN "

İlçenin daha estetik bir görünüme kavuşması için şantiye şefi gibi sahada çalışmaları yerinde takip eden Başkan Dirik, "Tüm mahallelerimizde çevresel kirliliğin önüne geçmek ve mahallemize yeşil alan kazandırmak için moloz kaldırma, temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Şehir genelindeki her mahallede her sokakta temizlik çalışmalarını sürdürüyoruz. Baharın gelmesiyle beraber çevre kirliliği oluşturan moloz birikimini kaldırma çalışmalarıyla beraber ekiplerimiz, çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarını titizlikle yapıyor. Genç Belediyesi olarak, "Bizler sizler için çalışıyoruz. Yeter ki siz evde kalın" açıklaması yaptı.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın