25 Nisan 2024 Perşembe

DİRİK'TEN BAYRAM MESAJI

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Dirik, bayramın insanlığa tüm dünyada barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

02 MAYIS 2022 PAZARTESİ 14:43
0
1489
0
AA aa
DİRİK`TEN BAYRAM MESAJI

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Başkan Dirik, mesajında şunları söyledi:

"Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının sonunda bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Ayının hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmanın sevincini, iftar sofralarını paylaşmanın mutluluğunu, bizi birbirimize yakınlaştıran sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi bağların önemini daha güçlü duygularla yaşadık.

Ramazan ayında yaptığımız Teravih, Cuma Buluşmaları ve mahalle ziyaretleri ile hemşerilerimiz ile iç içe olmaya, rahmet ayı Ramazan'ın bereketini hep birlikte yaşamaya gayret gösterdik. Bu buluşmalarda ayrıca hemşerilerimizin fikirlerinden istifade ettik, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdik. Yaptığımız iftarlarla toplumun farklı kesimlerinden hem şehirlerimizle bir araya geldik ve sevgi bağlarımızı kuvvetlendirdik. Ramazan Ayı'nın rahmet ve bereketini bizlere dolu dolu yaşatan Allah'a şükürler olsun. Kültürümüzün bir parçası olan paylaşma ve yardımlaşma, aynı zamanda dinimizin de gereklerindendir. Bu yönüyle Ramazan Bayramı, tüm duyguların en çok anlam kazandığı önemli günlerimizdendir. Manevi duyguların pekiştiği, kardeşlik ve dayanışmanın ön plana çıktığı bayramlarımız; toplumumuzun birlik, beraberlik, paylaşma, sevgi, saygı ve milli duygularını gelecek nesillere aktarmasında öncülük eden en önemli günlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin bayramını en içten duygularla kutlar, bayramın şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim. Ramazan Bayramımız kutlu olsun”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın