27 Nisan 2024 Cumartesi

DOĞALGAZ KURSU AÇILDI

Genç ilçesinde doğalgaz kursu açıldı. İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Doğalgaz İç Tesisatçılığı Kursuna katılan 25 kursiyer doğalgaz kaynakçılığı ve iç tesisat eğitimi alıyor.

30 ARALIK 2019 PAZARTESİ 14:36
0
1786
0
AA aa
DOĞALGAZ KURSU AÇILDI

Genç Halk Eğitim Merkezi tarafından Gençlik Merkezinde açılan Doğalgaz İç Tesisatçılığı kursuna 25 kursiyer başvurdu. Kursta, Doğalgaz tesisatı döşemesi, kaynak, uygulama becerisi, teorik bilgi ve proje okuma konuları hakkında eğitim veriliyor.

Kurs ile ilgili bilgiler aktaran kurs hocası İlyas Dener, "Kaymakamlık ve Halk eğitim müdürlüğü tarafından bu kursu açtık ve şuanda 25 kursiyerimiz var. Eğitimlerimiz 1 ay sürecek ve kursiyerlerimize doğalgaz tesisatçılığı sertifikası vereceğiz. Yakın zamanda ilgi gösterilirse bir kurs daha açmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

"2020'YE HAZIRLIK YAPILIYOR"

Genç Belediyesinin girişimleriyle 2020'de Genç ilçesine verilmesi planlanan doğalgaz söylemlerinin ardından doğalgaz tesisatçılığı kursunun açılması da vatandaşlarda heyecan yarattı. Kış aylarında kömür dumanından etkilenen ve nefes almakta oldukça zorlandıklarını belirten vatandaşlar, Doğalgaz kursunun açılmasını doğalgazın kesin gelişine yoruyoruz. İnşallah doğalgaza kavuşuruz" şeklinde konuştular.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın