03 Mayıs 2024 Cuma

DOWN SENDROMLU KIZA SÜRPRİZ

Down sendromlu 28 yaşındaki Nesrin Basuğuy'a, Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Nesrin'in mutluluğu ise gözlerinden okundu.

19 NİSAN 2020 PAZAR 16:00
0
1729
0
AA aa
DOWN SENDROMLU KIZA  SÜRPRİZ

Bingöl'de korona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını yürüten valilik koordinesindeki Vefa Sosyal Destek Grupları hem ihtiyaç sahibi ailelere koşuyor hem de evden çıkamayan çocukların doğum günlerini pasta getirerek kutluyor. 
Bingöl merkez Yenimahalle'de ailesiyle birlikte yaşayan Down sendromlu 28 yaşındaki Nesrin Basuğuy'un doğum günü olduğu Vefa Sosyal Destek Grubuna bildirildi. 
Kısa süre içinde pasta ve Bingöl Valisi Kadir Ekinci'nin hediyesiyle birlikte ailenin evine gelen Vefa Sosyal Destek Grubu, burada Nesrin'in doğum günü kutladı ve hediyesini teslim etti. Down sendromlu Nesrin'in mutluluğu ise gözlerinden okundu. 
Vali Kadir Ekinci'ye ve ekiplere teşekkür eden dayı Süleyman Basuğuy, “Vali beyin öncülüğündeki sosyal vefa grubuna çok teşekkür ediyorum. Yeğenimin bugün doğum unutmadılar. Evden çıkamadığımız için herhangi bir yere götüremiyorduk, herhangi bir sosyal faaliyette bulunamıyorduk. Herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın