26 Mart 2026 Perşembe

DÜĞÜN KONVOYLARIN CEZA YAĞDI

Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nce, kornalı gürültüye sebebiyet veren ve trafiği tehlikeye atan düğün konvoylarına yönelik denetimlerde yaklaşık 96 Bin TL idari para cezası yazıldı.

03 TEMMUZ 2024 ÇARŞAMBA 16:02
2
1573
0
AA aa
DÜĞÜN KONVOYLARIN CEZA YAĞDI

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, yaz ayrında geceleri halkı uyutmayan, gürültü kirliliğine neden olmakla birlikte trafiği de kilitleyen düğün konvoylarının yanı sıra havai fişek, maytap ve benzeri patlayıcılara 13 Haziran 2024 tarihi itibariyle yasak getiren ve yasakları ihlal edenler hakkında cezai işlem uygulanacağı belirtilen Valilik kararına istinaden denetimlerini sıkılaştırdı.

139 ARAÇ SAHİBİ VE SÜRÜCÜSÜNE 95 BİN 910 TL PARA CEZASI

“Belirtilen kuralları ihlal edenler hakkında 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu, 2872 sayılı Çevre Kanunu'nun 14. Maddesi hükümleri, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 66. Maddesi hükümleri ve 5326 sayılı Kabahatler Kanununun ilgili maddeleri gereğince cezai işlem uygulanacağı”na atıfta bulunan   İl Emniyet Müdürlüğü; “Düğün konvoylarında vatandaşlara ve çevreye rahatsızlık vererek trafiği tehlikeye düşüren sürücü ihlalleri kapsamında Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile İlçe Trafik Birimleri tarafından yapılan uygulama sonucunda 2024 yılı 03 Temmuz 2024 gününe kadar 139 araç sahibi ve sürücüsüne toplam 95 Bin 910 TL Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlenmiştir. Çalışmalarımız devam edecektir” açıklamasında bulundu.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.03.2026
17:04
BİNGÖL İHH`DAN 10 MİLYONLUK YARDIM
BİNGÖL İHH'DAN 10 MİLYONLUK YARDIM
Bingöl İHH, 2026 Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında toplam 9 milyon 810 bin TL'yi aşkın ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yardımların önemli bölümü Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
25.03.2026
11:35
BİNGÖL`DE BAYRAM DENETİMLERİNDE MİLYONLUK CEZA
BİNGÖL'DE BAYRAM DENETİMLERİNDE MİLYONLUK CEZA
Ramazan Bayramı süresince Bingöl'de polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde 8 binin üzerinde araç sorgulandı, yaklaşık 1,9 milyon TL ceza kesildi. Öte yandan 4 günde meydana gelen 32 kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi yaralandı.
25.03.2026
11:28
UYUŞTURUCUYU YUTARAK TAŞIDILAR
UYUŞTURUCUYU YUTARAK TAŞIDILAR
Yutma' yöntemiyle kente uyuşturucu sokmaya çalışan 3 kişi, polis takibinden kaçamadı. Narkotik ekiplerinin operasyonunda 3 şüphelinin midesinden 75 kapsül uyuşturucu çıkarıldı. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi
23.03.2026
12:57
25 GÜNLÜK BEBEK İÇİN ZAMANLA YARIŞ
25 GÜNLÜK BEBEK İÇİN ZAMANLA YARIŞ
Bingöl'de tedavi gören 25 günlük bebek, hayati risk taşıyan rahatsızlık şüphesiyle ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi. Minik hasta için sağlık ekipleri seferber oldu.
23.03.2026
12:50
3  YENİ SAĞLIK HİZMET  BİNASI İHALE EDİLYOR
3 YENİ SAĞLIK HİZMET BİNASI İHALE EDİLYOR
İhale, 3 Nisan 2026 tarihinde EKAP üzerinden gerçekleştirilecek. İşin süresi, yer tesliminden itibaren 240 takvim günü olarak belirlendi.
23.03.2026
12:43
SON SEFERLERİN ARDINDAN  14 AY SÜREYLE KAPATILDI
SON SEFERLERİN ARDINDAN 14 AY SÜREYLE KAPATILDI
Bingöl Havalimanı, pist ve apron yenileme çalışmaları nedeniyle Pazar günü yapılan son seferlerin ardından 14 ay süreyle kapatıldı. Yoğunluk nedeniyle ek seferler düzenlendi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın