25 Nisan 2024 Perşembe

DUYARSIZLIĞIN BU KADARINA DA PES!

Yenişehir ve Kültür Mahallesinde günlerdir sokak lambaları yanmıyor. İlgili kurumun ise ne zaman harekete geçeceği ve sorunu çözeceği ise vatandaşlar tarafından çok merak ediliyor!

31 MART 2022 PERŞEMBE 20:41
5
1653
0
AA aa
DUYARSIZLIĞIN BU KADARINA DA PES!

Genç'te kronikleşen sorunların başını çeken elektrik sorunu halkın tepkisini çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz son bir haftadır herhangi bir olumsuz hava şartının da olmamasına rağmen ilçenin 2 mahallesinde sokak lambaları yanmıyor. Kesintilerin hangi sorundan kaynaklandığı öğrenmeye çalışan vatandaşlar ise, yetkili bulamayınca bu sorun daha da büyüyor. 

 “HEM PARAMIZI VERİYORUZ HEM DE HİZMET ALAMIYORUZ”

Sokak lambalarının yetersizliği nedeniyle karanlık olunca yürümekte güçlük çekiyoruz ifadelerini kullanan vatandaşlar, “Bu konu ile ilgili birkaç kez dilekçe ve şifahen meramımızı iletmemize rağmen yetkili kurum her defasında sessiz kalıyor. Konu fatura olunca istedikleri rakamı yazıyorlar fakat hizmete gelince hiçbir şey yaptıkları yok. Sokak lambalarının yetersizliği birçok yerde hiç olmayışı. Karanlıkta yürüyemez hale geldik. Yaptığı tüm harcamaları faturamıza yansıtıp bizden tahsil ediyorlar. Ama hizmet vermeye gelince hak ettiğimiz hizmeti dahi sunmuyorlar. Faturaya eklemedikleri gider kalmadı. Trafo kaybından tutun da aydınlanma giderine kadar hepsini ödetiyorlar. Ama konu vatandaşın birçok hakkına gelince de sessiz kalınıyor” şeklinde tepki gösterdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın