02 Mayıs 2024 Perşembe

DUYGULANDIRAN YARDIM

Genç Nuri Özaltın İlkokulu öğrencileri, kendi aralarında topladıkları parayla Günkondu Köyü Yeniçağ İlkokulu'nun onarım işini yaptırıp okulu boyayarak gönülleri fethetti.

27 EKİM 2019 PAZAR 18:49
0
2637
0
AA aa
DUYGULANDIRAN YARDIM

'Herşey Daha İyi Yarınlar İçin' sloganı ile yola koyulan ve ailelerinden aldıkları cep harçlıklarını köy okuluna bağışlayan Nuri Özaltın İlkokulu öğrencileri yaptıkları yardım ile gönülleri fethetti.

Nuri Özaltın İlkokulu Müdürü Cuma Kalkan tarafından hayata geçirilen proje kapsamında ilçeye 71 kilometre uzaklıktaki Günkondu Yeniçağ İlkokulu'nun eksiklikleri belirlendi. Alınacaklar listesinin belirlenmesinin ardından harekete geçen idareci, öğretmen ve öğrenciler kendi aralarında para toplayarak gerekli olan malzemeleri temin ettikten sonra köye gitti. Okulun badana ve boyasından onarıma ihtiyaç duyulan kapı ve pencerelerin tamiratına kadar büyük bir titizlikle çalışan gönüllü öğretmen ve öğrenciler, işler sürerken öğrencilerle de ilgilenmeyi ihmal etmedi.

"HERŞEY DAHA İYİ YARINLAR İÇİN"

Yaptıkları anlamlı yardımın daha iyi yarınlar için yapıldığını belirten okul müdürü Cuma Kalkan, "Nuri Özaltın İlkokulu olarak 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verdik. Bu amaçları gerçekleştirmek için 18 adet proje yaptık. Bu projemizden biri olarak ilçemizden 71 kilometre uzaklıktaki Yeniçağ Günkondu İlkokulu ile okulumuz Nuri Özaltın İlkokulunun iç cephe boylarının tamamını yaptık. Amacımız İçinde bulunduğumuz şartlara göre değil şartları kendimize göre uyarlayıp daha çok hizmet üretmektir. Emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın