11 Ağustos 2026 Salı

EFSANE FIRTINA GİBİ BAŞLADI

16 EKİM 2022 PAZAR 15:37
0
1868
0
AA aa
EFSANE FIRTINA GİBİ BAŞLADI

2020 yılında kurulan ve yaklaşık 2 yıllık akademi çalışmalarının ardından bu yıl şampiyonluk hedefiyle Bingöl 1.Amatör Ligine katılan Yeni Genç Muratspor, sezonun ilk maçında Solhan Gençlerbirliği'ni konuk etti. 

Genç halkının da büyük ilgi gösterdiği maça büyük coşku ile başlayan ve adeta maçı domine eden ekibimiz, 10.dakikada Abdülbaki Umay'ın golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından taraftarının da büyük desteği ile oyunun her alanında hakimi olan Muratspor, dakikalar 37'yi gösterdiğinde usta golcüsü Selahattin Aras'ın harika golüyle maçı 2-0'a taşıdı. Dakikalar 45'i gösterdiğinde ise ekibimiz serbest vuruş kazandı. Barış Bozyiğit'in adrese teslim pasıyla ağları sarsan Cihan Morkoyun skoru 3-0 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmazken ekipler soyunma odasına ekibimiz Muratspor'un 3-0'lık üstünlüğü ile gitti.

İkinci yarıda da taraftar desteğini arkasına alarak maça başlayan ekibimiz girdiği net fırsatlardan yararlanamazken, Solhan ekibi dakikalar 68'i gösterdiğinde ani gelişen atakta golü buldu ve skoru 3-1-e getirdi. Oyunun geri kalanında iki ekipte girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maç Yeni Genç Muratspor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ardından alınan galibiyeti taraftarıyla kutlayan ekibimizin oynadığı futbol şampiyonluk için umut verirken, ligin ikinci maçında Bingöl Duzagacspor ile karşılaşacak.

HABER : SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.08.2026
10:23
VALİLİK AÇIKLAMASINDA  LOKAL İMALAT KUSURU OLDUGUNU BİLDİRDİ
VALİLİK AÇIKLAMASINDA LOKAL İMALAT KUSURU OLDUGUNU BİLDİRDİ
Genç ilçesindeki 16 derslikli İnönü Ortaokulu inşaatında ortaya çıkan beton görüntülerine ilişkin tartışmaların ardından Bingöl Valiliği açıklama yaptı. Valilik, beton dökümünün teknik şartnamelere uygun gerçekleştirildiğini, tespit edilen boşlukların ise lokal imalat kusuru olduğunu bildirdi.
10.08.2026
10:18
ARANAN 15 KİŞİ YAKALANDI
ARANAN 15 KİŞİ YAKALANDI
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 15 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi de yer aldı.
05.08.2026
18:21
4 AYLIK BEBEK UÇAK AMBULANS İLE  ANKARA`YA SEVK EDİLDİ
4 AYLIK BEBEK UÇAK AMBULANS İLE ANKARA'YA SEVK EDİLDİ
Bingöl Devlet Hastanesi'nde kalp yetmezliği ve metabolik hastalık şüphesiyle tedavi gören 4 aylık bebek, ileri tetkik ve tedavi amacıyla uçak ambulansla Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edildi
05.08.2026
18:14
DOĞADA ÖNCE ANTREMAN SONRA TEMİZLİK YAPTILAR
DOĞADA ÖNCE ANTREMAN SONRA TEMİZLİK YAPTILAR
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü MuayThai sporcuları, Alibir Köyü mevkiindeki doğa antrenmanının ardından çevredeki cam şişe ve atıkları toplayarak hem spor yaptılar hem de çevre temizliğiyle örnek bir farkındalık çalışmasına imza attılar.
05.08.2026
18:07
UMUT KERVANIN`DAN 1 MİLYON 333 BİN 144 TL DEGERİNDE YARDIM
UMUT KERVANIN'DAN 1 MİLYON 333 BİN 144 TL DEGERİNDE YARDIM
Bingöl Umut Kervanı Derneği, temmuz ayında ihtiyaç sahibi aileler ile Gazze ve yurt dışındaki yardım faaliyetleri kapsamında toplam 1 milyon 333 bin 144 TL değerinde ayni ve nakdi destek sağladı.
05.08.2026
18:01
BİNGÖL`DE NADİR GÖRÜLEN BAL PORSUĞU ÖLÜ BULUNDU
BİNGÖL'DE NADİR GÖRÜLEN BAL PORSUĞU ÖLÜ BULUNDU
Bingöl'ün Dallıtepe Köyü Göl Mezrası'nda ölü halde bulunan bal porsuğu, bölgedeki yaban hayatının karşı karşıya olduğu riskleri bir kez daha gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yıl aynı bölgede canlı olarak görüldüğü belirtilen hayvanın bu yıl ölü bulunması üzüntüyle karşılandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın