26 Nisan 2024 Cuma

EFSANE İÇİN DESTEK KAMPANYASI BAŞLATILDI!

Efsane Muratspor'u yeniden yaşatmak ve eski şaşalı günlerine döndürmek için çeşitli tarihlerde Muratspor forması giyen ve halk arasında efsane topçular olarak anılan futbolcuların kurduğu Yeni Genç Muratspor için (Bir Formada Sen Al) kampanyası başlatılırken, İlk destek 20 Bin TL ile hemşerimiz Abdullah Baysal'dan geldi.

10 KASIM 2021 ÇARŞAMBA 15:25
0
1273
0
AA aa
EFSANE İÇİN DESTEK KAMPANYASI BAŞLATILDI!

1990'lı Yıllarda futbolu Genç ilçesine sevdiren ve elde ettiği başarılarla efsane kadro diye hafızalarda yer edinen Genç Muratspor'un eski futbolcuları efsaneyi yeniden yaşatmak için kolları sıvarken, yeni yönetime olan güven sayesinde ise destek yağıyor.

"BİR FORMADA SEN AL KAMPANYASI BAŞLATILDI"

90'lı yıllarda yakaladığı başarıda pay sahibi olan 30'a yakın futbolcunun yönetimde yer aldığı Yeni Genç Muratspor kulübünde altyapı çalışmaları devam ederken, yakın zamanda 10-16 yaş aralığında ki çocuklar seçmelere katılacak ve başarılı olan çocuklar kurulacak olan akademi de ücretsiz futbol eğitimi görecek. Çocukların akademide giyeceği malzeme ve okul harçlıkları ise (Bir Formada Sen Al) kampanyasından gelecek olan para ile karşılanacak.

"İLK DESTEK 20 BİN TL İLE BAYSAL'DAN GELDİ"

Kulübün başlattığı kampanyaya ilk destek ise hemşerimiz Abdullah Baysal'dan geldi. 20 Bin TL ile kulübe destek olan Baysal duygularını ise şu sözlerle ifade etti. “Bana futbol hayatımın ilk başlangıcına bu formayı giyerek başlatan ilçeme ve yeni Genç Murat spor'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Şimdi taraftarın isteği üzerine destek için tekrar bu formayı giydiğim için çok mutlu ve heyecanlıyım. Mesafelerin önemi yok bu yürek Yeni Genç Murat spor'u hissettikçe,ayrı şehirlerde olsak ta gönlümüz yeni Genç Muratsporla beraber. Bu sebeple Yeni Genç Murat spor yönetimine ve de taraftarına selam ve sevgilerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

"GAZETEMİ HAVADİS'TEN DE DESTEK"

90'lı yıllarda yakaladığı sportif başarılar ile ilçemize futbolu sevdiren ve efsane olarak adlandırılan kulübe bir destekte Gazetemiz İmtiyaz sahibi Sinan Atan'dan geldi. Atan, Yeni Genç Muratspor yönetime forma hediyesinden dolayı teşekkür ederken gazete olarak üzerlerine düşen maddi ve manevi desteği vereceklerinin sözünü verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın