24 Nisan 2024 Çarşamba

EĞİTİMDE ÇITA YÜKSELİYOR!

Genç ilçesinde incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Eğitim kalitesi gün geçtikçe yükseliyor. Bizlerde elimizden gelenin daha fazlasını yaparak çıtayı daha fazla yukarılara taşıyacağız dedi.

04 HAZÄ°RAN 2022 CUMARTESÄ° 12:49
0
1038
0
AA aa
EĞİTİMDE ÇITA YÜKSELİYOR!

Genç ilçesinde hayırsever iÅŸadamı Rahim Özge tarafından yaptırılan anaokulunda incelemelerde bulunmak için Genç ilçesine ziyaret gerçekleÅŸtirilen Bingöl Vali Yardımcısı Fatih Kaya ve Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Halil Yücel yüklenici firma yetkilisinden inÅŸaat hakkında bilgi aldı. 

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yücel, “Son yıllarda ilçede inÅŸaatı tamamlanan ve devam eden okullar sayesinde eÄŸitim öÄŸretimde oldukça rahatladık. Yeni açılacak olan okullarımız sayesinde eÄŸitim kalitemizin iyice yükseleceÄŸine inanıyorum. Bizler de üstümüze düÅŸen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. GeleceÄŸimizi emanet edeceÄŸimiz gençlerimiz için ne kadar emek versek, ne kadar yatırım yapsak azdır. Bizler çok iyi biliyoruz ki ülkemiz; iyi yetiÅŸmiÅŸ, kiÅŸilikli ve vizyon sahibi inançlı insanlarla büyüyecek ve güçlenecektir” dedi.

Haber : Sinan ATAN 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2024
13:06
BİRLİK ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
BİRLİK ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
Genç ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı 2024 yılı birlik encümen seçimi yapıldı.
23.04.2024
19:33
ENCÜMENLER`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
ENCÜMENLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Genç Belediyesi yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının ardından örnek bir davranış sergileyen HÜDA PAR Belediye Meclis üyeleri, aldıkları toplantı ücretlerini Gazze'ye bağışladı.
23.04.2024
12:38
23 NÄ°SAN COÅžKUYLA KUTLANDI
23 NÄ°SAN COÅžKUYLA KUTLANDI
Genç ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılı coşkuyla kutlandı.
22.04.2024
20:10
HUSUMET `GÜZEL` SONUÇLANDI
HUSUMET 'GÜZEL' SONUÇLANDI
Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, ilçe kaymakamı Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
19.04.2024
14:10
AHIRI MÃœHÃœRLENDÄ°, HAYVANLARI DIÅžARIDA KALDI
AHIRI MÃœHÃœRLENDÄ°, HAYVANLARI DIÅžARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN Ä°NTERNET TEPKÄ°SÄ°
MUHTAR SARI'DAN Ä°NTERNET TEPKÄ°SÄ°
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın