09 Mayıs 2025 Cuma

ERDEM'DEN İTFAİYE HAFTASI ZİYARETİ

Genç Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Erdem, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyeciler Haftası nedeniyle Genç İtfaiye Amirliği'ni ziyaret etti.

30 EYLÜL 2021 PERŞEMBE 14:20
0
1389
0
AA aa
ERDEM`DEN İTFAİYE HAFTASI ZİYARETİ

Belediye Başkan Yardımcısı Erdem, İtfaiye Amirliği'ni ziyaret ederek personelin itfaiye haftasını kutladı. 

Başarılı ve zor bir görev yapan itfaiye personelimizin haftasını kutluyor özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum diyen Erdem, “İtfaiye personeli 24 saat hizmet usulüne göre çalışan bir birimimiz. Sizler insanların zor zamanlarında en büyük ümidi oluyorsunuz. Yangınlara özveriyle müdahale eden, cesaretle korkmadan olayın üzerine giden, yerine göre bir başkasının canını ve malını kurtarmak için kendi canını feda edebilen özveri ile hareket eden sizlerin varlığı, ilçemizde yaşayan bütün hemşerilerimizin güven ve huzur içinde olmalarına vesile oluyorlar” dedi. 

İtfaiye Amiri Yüksel Barlas ise bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Erdem'e teşekkür ederek itfaiye personeli olarak Genç halkı için 7/24 görevlerinin başında olduklarını söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
06.05.2025
18:44
BİNGÖL`ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
BİNGÖL'ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü, Bingöl'de 2025 yılının ilk 4 aylık döneminde meydana gelen trafik kazaları ile ilgili verileri açıkladı. Kazaların neden olduğu ölümler, kazaların en büyük nedeni ve kesilen cezaların miktarı haberimizde..
06.05.2025
18:38
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN  2 ZANLI YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 2 ZANLI YAKALANDI
jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın