01 Mayıs 2024 Çarşamba

ESNAFTAN KORONA VİRÜS ÖNLEMİ

Korona virüse karşı mücadelede yetkililerin yanı sıra vatandaş da kendi önlemini alıyor. Genç ilçesinde bir esnaf, virüse karşı siperlik maske kullanarak virüsten korunuyor.

06 NİSAN 2020 PAZARTESİ 13:13
0
2388
0
AA aa
ESNAFTAN KORONA VİRÜS ÖNLEMİ

Dünyanın gündemine oturan korona virüsün ardından virüsten korunmak amacıyla esnaf tarafından yapılan uygulamalar dikkat çekiyor. Hızla yayılmaya devam eden korona virüsünden korunmak için siperlik maske takan ve dükkana gelen müşterilerine de virüsten korunmanın 14 altın kuralının anlatıldığı broşürlerden dağıtan esnaflardan Bayram Alsaç,  bu sayede virüsün yayılma ihtimalini de minimuma indiriyor.

"HİÇBİR VİRÜS ALACAĞIMIZ TEDBİRLERDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR"

Hiçbir virüsün alacağımız tedbirlerden daha güçlü olmadığını belirten Bayram Alsaç, haberlerde siper maskeleri görünce bende kendimi izole etmek için maske aldım ve müşterilerimle temastan kaçınıyorum. Tüm esnafın bu konuda duyarlı olmasını ve hijyen kurallarına uymasını istiyorum" diye konuştu.   

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın