25 Nisan 2024 Perşembe

EZELİ DERBİDE KAZANAN MURATSPOR!

Genç ilçesinin iki köklü takımının karşı karşıya geldiği ezeli derbide gülen taraf 2-0'lık galibiyetle Muratspor oldu. Ligde oynadığı 7. maçından da galibiyetle ayrılan Muratspor,liderliğini sürdürdü ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

18 ARALIK 2021 CUMARTESİ 14:12
1
2081
0
AA aa
EZELİ DERBİDE KAZANAN MURATSPOR!

Genç ilçesi bugün tarihi günlerinden birini yaşadı ve iki ezeli rakip karşı karşıya geldi. Genç derbisinde Genç Muratspor ve Genç Demirspor kozlarını paylaşırken maçı 2-0 kazanan Muratspor liderliğini sürdürdü ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Genç İlçe şehir Stadyumunda bugün oynanan maç öncesi kardeşlik rüzgarları eserken, yağan yoğun yağmura rağmen İlçe Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, kurum amirleri ve binlerce taraftar takımlarını yalniz bırakmadı.

"İLK YARIDA GOL SESI ÇIKMADI"

İki takımda maça temkinli başladı. İlk dakikalarda Demirspor iyi bir oyun ortaya koyarken Muratspor ise rakibini kendi yarı alanında karşılamaya çalıştı. İlk yarının ilerleyen dakikalarında iki ekipte açık bir oyun oynarak gol bulmaya çalıştı ancak her iki ekipte girdikleri gol pozisyonlarını gole ceviremeyince ekipler soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

"MURATSPOR İKİNCİ YARIDA BULDUĞU GOLLERLE KAZANDI"

İkinci yarının başlama düdüğüyle beraber taraftar desteğini de arkasına alarak maça fırtına gibi başlayan Muratspor oldu. Demirspor kalesini adeta abluka altına alan Muratspor dakikalar 50'yi gösterdiğinde Berat Cansızoğlu"nun muhteşem golüyle 1-0 öne geçti. 58.dakikada stoper Barış Mamuk'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Demirspor iyice oyundan düşerken Muratspor ise ataklarını sıklaştırdi ve Demirspor kalesine gol için yüklenmeye devam etti. Maçın 78.dakikasinda sahneye çıkan tecrübeli golcü Selahattin Aras attığı golle farkı 2'ye çıkarırken kalan dakikalarda iki ekipte buldukları pozisyonları değerlendiremeyince maç Genç Muratspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

"MURATSPOR ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA"

Maç sonunda Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu her iki ekibide mücadelelerinden dolayı tebrik ederken ligde oynadığı 7.maçtandan da galip ayrılan ve gol dahi yemeyerek tarihi bir başarıya imza atan Genç Muratspor şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı ve taraftarlarını mutlu etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın