11 Ağustos 2026 Salı

FİDAN 12'DEN FORMA DESTEĞİ

Fidan 12 işletmecisi İşadamı Yılmaz Cansızoğlu, Bingöl 1.Amatör Ligde mücadele eden Genç Muratspor'a forma desteğinde bulunarak örnek bir davranış sergiledi.

05 ARALIK 2021 PAZAR 11:49
0
1923
0
AA aa
FİDAN 12`DEN FORMA DESTEĞİ

Bingöl 1.Amatör liginde mücadele eden ve BAL ligine çıkmayı hedefleyen Genç Muratspor'a forma ve deplasman giderleri için maddi destekte bulunan Fidan 12 peyzaj işletmecisi hemşerimiz Yılmaz Cansızoğlu örnek bir davranışa imza attı.

Bingöl 1.Amatör liginde mücadele eden ve puan sıralamasında lider olmasına karşın hiçbir desteğin sunulmadığı Muratspor'da ki bu sahipsizliğin kendisini çok üzdüğü için böyle bir destek kararı aldığını söyleyen Yılmaz Cansızoğlu, ‘‘Muratspor'un bu kadar sahipsiz olduğunu görünce yapacağım yardımla belki birileri bundan ders çıkarır diye düşündüm. Böylesine güzel çalışmalara, spora destek vermek hepimizin görevi olmalıdır. Sportif faaliyetler bizim gibi esnaflarımızın vereceği desteklerle daha da ileriye gider, kalite ve seviye artar. Gençlerimizin kahvehane köşelerinde olması bizleri üzer. Spora elimden geldiği sürece desteğim olacak” diye konuştu.

 “MURATSPOR YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR”

Kendilerine sunulan destekten dolayı şükran borçlu olduklarını ve yapılan yardımın tüm herkese örnek olmasını dileyen Muratspor Yönetim kurulu üyeleri, "Fidan 12 yönetim kurulu başkanı Yılmaz Cansızoğlu'na duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. Hem forma desteği hem de maddi destek verdi. Diğer işadamlarımızdan da aynı hassasiyeti bekliyoruz” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.08.2026
10:23
VALİLİK AÇIKLAMASINDA  LOKAL İMALAT KUSURU OLDUGUNU BİLDİRDİ
VALİLİK AÇIKLAMASINDA LOKAL İMALAT KUSURU OLDUGUNU BİLDİRDİ
Genç ilçesindeki 16 derslikli İnönü Ortaokulu inşaatında ortaya çıkan beton görüntülerine ilişkin tartışmaların ardından Bingöl Valiliği açıklama yaptı. Valilik, beton dökümünün teknik şartnamelere uygun gerçekleştirildiğini, tespit edilen boşlukların ise lokal imalat kusuru olduğunu bildirdi.
10.08.2026
10:18
ARANAN 15 KİŞİ YAKALANDI
ARANAN 15 KİŞİ YAKALANDI
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 15 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi de yer aldı.
05.08.2026
18:21
4 AYLIK BEBEK UÇAK AMBULANS İLE  ANKARA`YA SEVK EDİLDİ
4 AYLIK BEBEK UÇAK AMBULANS İLE ANKARA'YA SEVK EDİLDİ
Bingöl Devlet Hastanesi'nde kalp yetmezliği ve metabolik hastalık şüphesiyle tedavi gören 4 aylık bebek, ileri tetkik ve tedavi amacıyla uçak ambulansla Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edildi
05.08.2026
18:14
DOĞADA ÖNCE ANTREMAN SONRA TEMİZLİK YAPTILAR
DOĞADA ÖNCE ANTREMAN SONRA TEMİZLİK YAPTILAR
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü MuayThai sporcuları, Alibir Köyü mevkiindeki doğa antrenmanının ardından çevredeki cam şişe ve atıkları toplayarak hem spor yaptılar hem de çevre temizliğiyle örnek bir farkındalık çalışmasına imza attılar.
05.08.2026
18:07
UMUT KERVANIN`DAN 1 MİLYON 333 BİN 144 TL DEGERİNDE YARDIM
UMUT KERVANIN'DAN 1 MİLYON 333 BİN 144 TL DEGERİNDE YARDIM
Bingöl Umut Kervanı Derneği, temmuz ayında ihtiyaç sahibi aileler ile Gazze ve yurt dışındaki yardım faaliyetleri kapsamında toplam 1 milyon 333 bin 144 TL değerinde ayni ve nakdi destek sağladı.
05.08.2026
18:01
BİNGÖL`DE NADİR GÖRÜLEN BAL PORSUĞU ÖLÜ BULUNDU
BİNGÖL'DE NADİR GÖRÜLEN BAL PORSUĞU ÖLÜ BULUNDU
Bingöl'ün Dallıtepe Köyü Göl Mezrası'nda ölü halde bulunan bal porsuğu, bölgedeki yaban hayatının karşı karşıya olduğu riskleri bir kez daha gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yıl aynı bölgede canlı olarak görüldüğü belirtilen hayvanın bu yıl ölü bulunması üzüntüyle karşılandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın